katrin266 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Pytam o mojego przyjaciela, osobę ważna dla mnie. Jest problem, bo on może parę miesięcy nie pić i wszystko jest ok, a nagle w jednej chwili się załamuje i sięga po alkohol. Wpada wtedy w ciąg na parę dni i nie odbiera telefonów, zawala pracę. W ten weekend znów tak się stało. Nie wiem jaka jest przyczyna.Mieszkamy dość daleko od siebie, nie mogę do niego jechać. On jest na lekach, takich które w połączeniu z alkoholem mogą powodować depresję, zapaść, a nawet śmierć. Boję się o niego. Czy ktoś może sprawdzić co się u niego dzieje, 4 dni już nie odbiera tel, nie chodzi do pracy. Czy coś złego się mu stało???Czy ktoś może sprawdzić go energetycznie, oczyścić, pomóc w jakiś sposób? Błagam o pomoc, dane mogę podać na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrin266 Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 Anuluję tą prośbę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts