rosmery339 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 hej, tej nocy miałam nietypowy sen nic nie rozumiem, bo... śniło mi się że byłam gdzieś nie pamietam gdzie iiii rzucałam zielonymi jabłkami, nie wiem w kogo nie wiem po co , dziwne...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 to nie wiem bo podałeś za mało szczegółów, jabłka sa symbolem miłości, takie zielone mogą znaczyć że nie masz dojrzałego podejścia do związku, może to ozn, "kwasne jabłka" czyli niedojrzałe uczucia które odrzucasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Albo nie tyle odrzuca czyjeś uczucia, co obrzuca kogoś własnymi, które nie są do końca dojrzałe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 może tak być, podoba mi się twoja interpretacja Sephiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts