natalus450 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Mój sen zaczął się tym, że mój przyjaciel i moja przyjaciółka mnie okłamali.. Potem byłam w domu... Ktoś (nie pamiętam kto) kazał mi rozciąć sobie rękę, rozcięłam w trzech miejscach... Jedna rana była bardzo głęboka, widziałam całe mięso, kość.. Zaczęła płynąć krew, kapała ma po rękach, po ubraniach.. Zrobiło mi się słabo.. Krew nagle zaczęła mi płynąć ze wszystkich miejsc ca ciele - z buzi, z nosa z uszu, z oczu.. Byłam przerażona i bardzo słaba.. Wiedziałam, że umieram.. Mój tata chciał mi pomóc, wziął mnie do łazienki i zaczął obmywać twarz.. Sam się bardzo ubrudził tą moją krwią.. a ja plułam, smarkałam krwią.. Wszystko było czerwone.. Cała łazienka, całe moje ręce, twarz, ubrania.. W końcu udało się zatamować krew z buzi, ale ręka wciąż bardzo krwawiła.. Poczułam się troszkę lepiej i wtedy się obudziłam, strasznie przestraszona.. Proszę o interpretację mojego snu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 natalus450, masz jakieś problemy w życiu towarzyskim? Jakieś nieporozumienia, kłótnie, może jakieś znajomości, które chciałabyś zakończyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natalus450 Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 nie mam... raczej mam problemy rodzinne... chociaz w ostatnim czasie mam problemy ale niewielkie towarzyskie ... czy to ma cos wspolnego z tym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 To tak dla mnie wygląda, jakby ktoś może w domu chciał abyś zakończyła pewne znajomości. Czy problemy wynikają z tego że bywasz impulsywna? Może ktoś Ci mówi co masz robić, a Ty tego nie lubisz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natalus450 Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 między innymi o to właśnie chodzi... Sephira wyczytalas to z mojego snu ? hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 No pewnie, przecież nie z fusów!! Pozdrawiam serdecznie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natalus450 Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 dzięki, pozdrawiam również ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts