magda... Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Dość często śni mi się, że jestem na plaży nad morzem i zbliża się wielka, a raczej olbrzymia fala. Fala zwykle nie zalewa mnie jedynie czasem delikatnie dopływa do moich stóp. Dawniej uciekałam przed ta falą np uciekając z plaży, teraz ona po prostu do mnie nie dopływa, mimo że na tej plaży zostaję. Ostatnio także podczas snu jakbym miała świadomość, że ta przybywająca fala juz kiedys mi się sniła i własnie spełnia się ten sen. Na plaży zwykle są ze mną jakieś bliskie mi osoby np tata, przyjaciółka czy koledzy.Proszę o interpretację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 myślę ze chodzi o emocje, o relacje z resztą rodziny, czy reagujecie zbyt emocjonalnie na pewne sprawy? choć fala cię nie zalewa to jednak wywołuje strach, może z czasem wiesz jak sobie radzić z kłopotami w rodzinie, ale duże emocje nadal pozostają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mercator Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Ja także miałem sen dotyczący fali, który w dodatku nie daje mi spokoju. Mianowicie: Jestem sam w wodzie, nad jakimś ciepłym morzem (woda kryje mnie do pasa). W pobliżu nie zauważam żadnej żywej duszy, nic się nie dzieje, jedyne co odczuwam to dziwna samotność i zadowolenie. Nagle nadchodzi wielka fala na ok. 3 metry wysokości, która porywa mnie i rzuca prosto na skały. W momencie uderzenia plecami o ostre skały budzę się i to wszystko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Dość często śni mi się, że jestem na plaży nad morzem i zbliża się wielka, a raczej olbrzymia fala. Fala zwykle nie zalewa mnie jedynie czasem delikatnie dopływa do moich stóp. Dawniej uciekałam przed ta falą np uciekając z plaży, teraz ona po prostu do mnie nie dopływa, mimo że na tej plaży zostaję. Ostatnio także podczas snu jakbym miała świadomość, że ta przybywająca fala juz kiedys mi się sniła i własnie spełnia się ten sen. Na plaży zwykle są ze mną jakieś bliskie mi osoby np tata, przyjaciółka czy koledzy.Proszę o interpretację. Moim zdaniem obawiasz się utraty kontroli nad swoimi uczuciami, swoim zaangażowaniem. Boisz się zaufać komuś z kim jesteś lub chciałabyś być w związku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Ja także miałem sen dotyczący fali, który w dodatku nie daje mi spokoju. Mianowicie: Jestem sam w wodzie, nad jakimś ciepłym morzem (woda kryje mnie do pasa). W pobliżu nie zauważam żadnej żywej duszy, nic się nie dzieje, jedyne co odczuwam to dziwna samotność i zadowolenie. Nagle nadchodzi wielka fala na ok. 3 metry wysokości, która porywa mnie i rzuca prosto na skały. W momencie uderzenia plecami o ostre skały budzę się i to wszystko... Wydaje mi się, że tracisz kontrolę nad swoimi emocjami, poddajesz się im... Ale czy nie czas się już "otrząsnąć" ? Czy to nie Ty powinieneś nad nimi panować a nie one nad Tobą ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts