antekel Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Witam,prosze o interpretacje mojego snu gdzie nastapil wypadek samochodowy i bylo sporo trupów a zwłaszcza dzieci jak rowniez moja Babcia siedziala jako pasazer ktora juz nie zyje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Opisz dokładniej sen. Kto spowodował wypadek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antekel Posted March 15, 2010 Author Share Posted March 15, 2010 wydaje mi sie ze spowodował wypadek moja dziewczyna ale nie jestem pewny ale tez widzialem inne samochody ktore wpadly w dzieci . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Ogólnie wypadek samochodowy oznacza utratę kontroli nad życiem, jakieś zdarzenia, których nie jesteśmy w stanie przewidzieć... Może masz jakieś plany, zamiary co do których masz wątpliwości czy zostaną zrealizowane ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts