merki Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Leczy czy tylko relaksuje, a może nabywa się moc reiki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna2k Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Reki nie tylko uzdrawia ale i też relaksuje. Muszę zacząć od nowa słuchać muzykę reiki zwłaszcza ze lubię taka muzykę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amethyst Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Leczy czy tylko relaksuje, a może nabywa się moc reiki? Głownie relaksuje, a relaks sprzyja samouzdrawianiu. A ze ktoś ja nazwał "muzyka reiki" to chwyt marketingowy. Żadna muzyka nie zainicjuje cie w Reiki, do tego jest potrzebny Mistrz Nauczyciel Reiki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tribalbellydancer Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Muzyka dobrze wplywa na koncentrację nad przesylem. A czy to będie amient czy odglosy natury to juz indywidualna sprawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Hmm z mojego punktu widzenia relaksacje też można zaliczyć do uzdrawiania, bo uzdrawia nas samych, nasze dusze, rozluźnia ją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amethyst Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Hmm z mojego punktu widzenia relaksacje też można zaliczyć do uzdrawiania, bo uzdrawia nas samych, nasze dusze, rozluźnia ją. Rozluznia dusze? Romantyczne stwierdzenie, ale rozluzniaja sie miesnie w ciele i uwalniaja przez to napiecia . Zmniejsza to poziom stresu i psychika tez odpoczywa, ale duszy bym w to nie mieszal. Zreszta wez zdefiniuj dusze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi6 Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Witajcie Mam pytanie: Jak to sie dzieje i od czego zalezy cena inicjacji mistrzowskiej. Jedna cena 7000 tys,zapytalam osobe mistrza inicjowanego przez Janka Peterke ile 10.000 Euro taka rownowartosc,pytalam mistrza inicowanego przez sistre M.Bugaj 3000 tys. Zapytalam w Nimeczech.a wiec w Koln 500 Euro,a w Hamburgu 600 Euro czy ktos z was moze mi powiedziec skad te roznice? Czy jest tutaj mistrz i moze napisac mi prywatnie ile u niego kosztuje? Pozdrawiam Semi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amethyst Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 (edited) Wiesz mamy wolny rynek. A powaznie to pan Peterko nalezy do Reiki Alliance i ma sztywne stawki nalozone przez ta organizacje i czesc tych pieniedzy musi do niej odprowadzac. Podobnie jest z innymi zrzeszonymi w tej organizacji. Ja np jestem niezrzeszony, wiec moje stawki moge sobie ustalac samemu. Edited March 17, 2010 by Amethyst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi6 Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 dzieki za odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
infedro Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 (edited) Wiesz mamy wolny rynek. A powaznie to pan Peterko nalezy do Reiki Alliance i ma sztywne stawki nalozone przez ta organizacje i czesc tych pieniedzy musi do niej odprowadzac. Podobnie jest z innymi zrzeszonymi w tej organizacji. Ja np jestem niezrzeszony, wiec moje stawki moge sobie ustalac samemu. - i chwała Ci za to... Amet... )))) Edited March 17, 2010 by infedro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts