Skocz do zawartości

Wypadek Samochodowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , proszę kogoś o interpretacje snu , ponieważ jest dla mnie bardzo ważny ten sen a otóż śniło mi sie że jechałam z moich chłopakiem samochodem i ledwo co z domu wyjechaliśmy , ten samochod nam zgasł , ale dziwne bo nie na środku drogi tylko dwa domy dalej , pod czyjaś brama, ale tak nam zgasł żę dość dużym kawałkiem maski byliśmy na jezdni .. No i jechał jakiś chłopak motorem i w nas walnął ... ale nam sie nic nie stało , tylko on wpadł do rowu , jego motor rozpadł sie w pół , no ija i mój chłopak pobiegliśmy do niego i on chciał iść do domu , ale ja mu nie pozwoliłam , bo okazało sie że on nie pamiętam co sie stało... ni i w ten nasz samochód potem walnął inny samochód i zrobił sie trochę karambol na drodze , ale pamiętam tez z tego snu ze siedziałam w tym samochodzie i widziałam jak nadjeżdżają tiry i strasznie sie bałam ze nas te tiry zahaczą , ale tak zjeżdżały z drogi ze nas nie zahaczyły.

Bardzo prosiła bym o interpretacje tego snu Bo martwie sie , bo moj chłopak ma jechać do Holandii ... i Boje sie żeby to nie była jakaś wskazówka

Napisano

aniu019, wskazówka to to nie jest, aczkolwiek sen pokazuje prawdopodobnie, jak planowany wyjazd chłopaka wpływa na Ciebie.

Nie jesteś zadowolona z tego wyjazdu, w jakimś sensie się go boisz - że nie przetrwacie próby czasu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...