Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Jako, ze uzbierałam już wymaganą liczbę postów, aby zamieścić prośbę o wróżbę, ponawiam moje pytanie w ramach ćwiczeń:

Chciałabym, aby ktoś spróbował odpowiedzieć na moje pytanie:

Dlaczego mój mąż wyprowadził się ode mnie?

moje imię - Katarzyna, ur. 31.03.1977

jego imię - Janusz, ur. 16.09.1977

Dziękuję , jestem ciekawa Waszych interpretacji, odpowiedź w weekend!

Napisano

Dlaczego mój mąż wyprowadził się- Ciazyly na nim wyrzuty sumienia,cos narozrabial,moze inna kobieta?

W kazdym badz razie ta wyprowadzka byla mu bardzo na reke,teraz jest panem sytuacji

Napisano

Mi wyszło 5 Buław Król Buław i 6 Kielichów

5 Buław mi się z czymś na siłę kojarzy.. może były kłótnie, albo ty go wyrzuciłaś..

Król Buław coś go gnało do przodu.. rozpędził się, może inna kobieta przy 6 Kielichów..albo nadużywanie alkoholu..

• Lubię to! 1
Napisano
ale to nie jest dzial prosb o wrozbe...

tutaj zadajac pytanie, trzeba znac odpowiedz

i zalozyc osobny watek do tego

popatrz w regulamin warsztatow z tarota

Witaj Bagheera!

Ale to według Twoich wskazówek, założyłam tutaj ten temat, zajrzyj proszę: http://www.ezoforum.pl/aewiczenia-i-warsztaty-z-tarota/21549-wydarzenia-z-przeszlosci.html

Ja znam odpowiedź na zadane pytanie, tak jak napisałam, udzielę jej w weekend, odpowiednio wyjasniając kto był najbliższy prawdy,

pozdrawiam.

Napisano

Dlaczego mój mąż wyprowadził się- TO BYŁO MOJE PYTANIE ZACYTOWANE PRZEZ AZKAN

A DALSZY CIĄG TO ODPOWIEDŹ AZKAN NA MOJE PYTANIE:

Ciazyly na nim wyrzuty sumienia,cos narozrabial,moze inna kobieta?

W kazdym badz razie ta wyprowadzka byla mu bardzo na reke,teraz jest panem sytuacji

Więc to nie jest Pytanie Azkan... tylko odpowiedż na moje...

Napisano
Post azkan został przeniesiony .

to ktoś namieszał...

Napisano
no ja przeciez :(

no wiem... ale co bedę tak po nicku "waliła" kto ... zwłaszcza moderatorowi... jescze bana zaliczę...

Napisano

Śmierć-królowa kielichów-paz monet

Dlatego bo buduję nowy związek z inna kobietą..może w grę wchodzi też dziecko.Jednym słowem zakochał sie znalazł sobie kogoś kto chwali go widzi w nim same superlatywy.

Napisano

ja bez kart stawiam na to ze ma inna babę..tacy sa faceci!

Napisano (edytowane)

Dlaczego mój mąż wyprowadził się ode mnie?

moje imię - Katarzyna, ur. 31.03.1977

jego imię - Janusz, ur. 16.09.1977

Paź mieczy,rycerz buław ,10 pucharów.......

kłótnie mogły rozpocząć Jego odejście,i albo to była bardzo szybka decyzja,albo też wykonuje zawód ,związany z ciągłym przemieszczaniem się,co też ten fakt był ważny w sprawie......bo może właśnie w podróży poznał inną kobietę i myślę,że jeżeli nie formalnie,to już ma rodzinę,czyli też dziecko........więc mogła być też zdrada....

mógł urodzić się chłopiec....

Edytowane przez Arivo
Napisano

Wisielec - 8 mieczy - 10 mieczy

Król Mieczy - Królowa Mieczy - Gwiazda

Zdrada jak nic, chociaż wygląda na to, że uczuć od dłuższego czasu między Wami nie było -takie karty "zimne", aż ciarki przechodzą.

Chyba obydwoje też macie silne osobowości, żadne nie odpuści pierwsze, chce żeby było po jego myśli -to mogło też być przyczyną.

I jeszcze dodam, że może mieliście problemy z poczęciem dziecka, jakieś nieudane próby, poronienie nawet, które gdzieś tam się zakodowały i odcisnęły piętno na relacjach.

Gość alathea
Napisano

dlaczego sie wyprowadzil?

IX pucharow/III monet; umiarkowanie/V pucharow; Rycerz monet wynik: Krolowa pucharow

do Rycerza monet dociagniete:

Swiat, X pucharow, Glupiec, III kije

do Krolowej pucharow: (to "ona", pani, dla ktorej sie wyprowadzil)

IX pucharow, II monet, Walet monet, V pucharow

partnerski:

wspolna karta: Slonce/IV mieczy

on

mysli: VI mieczy, Swiat

uczucia IV puchary (zona), X pucharow (ona)

co pokazal Diabel

ona (tzn, Ty)

mysli: Glupiec

uczucia: II monet

pokazala :Rydwan

pzrebieg byl taki: III kije, IX mieczy, Mag i wynik/ocena: Umiarkowanie

maz wyjechal zagranice, z chyba tez z kolezanka z pracy (delegacja???) - i tam sie to uczucie rozwinelo

nowa namietnosc - a z Wami juz chyba bylo troche obojetnie (Umiarkowanie)...

nie probowalas go zatrzymac (Rydwan)

Napisano

Witam serdecznie!

Musze powiedzieć, ze jestem pod wielkim wrażeniem. niektóre z Waszych odpowiedzi są wręcz tak trafne, że aż wciskało mnie w fotel, kiedy je czytałam...

Zgodnie z obietnicą podzielę się uwagami co do Waszych postów:

AZKAN:

Ciazyly na nim wyrzuty sumienia,cos narozrabial,moze inna kobieta? IDEALNIE

OLKACOOL:

5 Buław mi się z czymś na siłę kojarzy.. może były kłótnie, albo ty go wyrzuciłaś.. IDEALNIE, TAK ZROBIŁAM

Król Buław coś go gnało do przodu.. rozpędził się, może inna kobietaTAK TO BYŁ POWÓD przy 6 Kielichów..albo nadużywanie alkoholu..

DEZIRE3:

Dlatego bo buduję nowy związek z inna kobietą..PODOBNO NIE MA NIKOGO, ALE FACETOM TRUDNO WIERZYĆ

może w grę wchodzi też dziecko. TO NA PEWNO NIE

Jednym słowem zakochał sie znalazł sobie kogoś kto chwali go widzi w nim same superlatywy. TEGO NIE WIEM

LOVELY:

ja bez kart stawiam na to ze ma inna babę..tacy sa faceci! NO TAK, TO JUŻ WIADOMO OD POCZĄTKU ŚWIATA:tak:

ARVIVO:

kłótnie mogły rozpocząć Jego odejście,i albo to była bardzo szybka decyzja,albo też wykonuje zawód ,związany z ciągłym przemieszczaniem się, IDEALNIE

co też ten fakt był ważny w sprawie......bo może właśnie w podróży poznał inną kobietę i myślę,że jeżeli nie formalnie,to już ma rodzinę,czyli też dzieckoNIE TRAFIONE

........więc mogła być też zdrada....ZDRADA MOGŁA BYĆ, CHOCIAŻ NIE "ZŁAPAŁAM ZA RĘKĘ"

SEHNSCHUT:

Zdrada jak nic, chociaż wygląda na to, że uczuć od dłuższego czasu między Wami nie było -takie karty "zimne", aż ciarki przechodzą.IDEALNIE

Chyba obydwoje też macie silne osobowości, żadne nie odpuści pierwsze, chce żeby było po jego myśli -to mogło też być przyczyną.TO PRAWDA, JA MAM BARDZO SILNA OSOBOWOŚĆ

I jeszcze dodam, że może mieliście problemy z poczęciem dziecka, jakieś nieudane próby, IDEALNIE

poronienie nawet, które gdzieś tam się zakodowały i odcisnęły piętno na relacjach.

mógł urodzić się chłopiec....

BAGHEERA:

maz wyjechal zagranice, z chyba tez z kolezanka z pracy (delegacja???) - i tam sie to uczucie rozwinelo

WYJECHAŁ DO INNEGO MIASTA

nowa namietnosc - a z Wami juz chyba bylo troche obojetnie (Umiarkowanie)...IDEALNIE

nie probowalas go zatrzymac (Rydwan) NIE PRÓBOWAŁAM I NIE CHCIAŁAM

Ślicznie dziękuję wszystkim za wróżby, jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem, chociaż byłam do tej pory bardzo sceptyczna co do wróżb...

Hmmm... może jeszcze poproszę o jakieś wróżby... może teraz dla odmiany na przyszłość, a nie przeszłość... chociaż tych na przyszłość to się boję, bo jeszcze wyjdą jakieś niekorzystne...

Raz jeszcze dzięki wszystkim, miłego weekendu!

Pozdrawiam!