Skocz do zawartości

czarna woda--->szachy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śniło mi się ze razem z moja siostra poszłysmy nad staw w moim miescie. Biegałyśmy w około stawu(praktycznie chyba grałyśmy w gonito:D) ja uciekałam chyba przed kimś i nagle ujrzałam dwa jeziorka odgrodzone, ale obok siebie. w jednym była biała woda, w której kąpali ludzie, a w drugim czarna taka brudna gdzie myło się zwierzeta. Stanełam na chwile spojrzałam raz na jedno i na drugie ale wbiegłam do tego z brudną wodą. Przepłynełam je w pław wyszłam bokiem i pobiegłam dalej. po drodze zobaczyłam jak chłopak, który mi sie podoba gra z kimś w szachy (albo wracaby nie pamietam dokładnie) i zaproponował mi grę, a ja się zgodzilam. dalej urwał mi sie sen. Wie ktoś co to może oznaczać?? :neutral:

Napisano

Taki sen oznacza konieczność dokonania wyboru. Nadszedł czas, kiedy nie możesz już balansować na krawędzi. Czas na dojrzałe, poważne decyzje. Uciekanie przed sprawami wymagającymi szybkiego rozwiązania, nic nie da, a wręcz pogorszy całą sytuację. Brakuje Ci zaufania do otoczenia...

a w drugim czarna taka brudna gdzie myło się zwierzeta. Stanełam na chwile spojrzałam raz na jedno i na drugie ale wbiegłam do tego z brudną wodą.
- wolałaś wybrać mniej korzystną opcję, tylko po to aby być z dala od ludzi.

Dalsza częśc snu obrazuje niwełaściwe związki z płcią przeciwną

zaproponował mi grę, a ja się zgodzilam.
...

Pozdrowienia.Ag.

Napisano

dziekuję ci bardzo:) muszę przyznać, ze jak przeczytałam Twoją odpowiedź to odrazu zdralam sobie sprawę, ze talk własnie ejst. Musiałam dokonać wyboru niedawno i nie wiem czy właściwie postąpiłam, a chodziło własnie o płeć przeciwną:) Dziękuję ci bardzo:) pozdrawiam. :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...