Skocz do zawartości

Powracający sen - kłótnia ze zmarłym tatą

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie....Co jakiś czas powracają sny jak kłócę się ze swoim zmarłym niedawno tatą.

tato był silną osobowością i ja po nim mam charakter. Często narzucał swoje zdanie....i dochodziło często do spęć. I po jego śmierci powracją właśnie sny jak się kłócimy a ja ciągle mówię że jestem już dorosła i nie może za mnie decydować...że chcę żyć po swojemu.....

Zastanawiam się skąd wciąż te same sny......

Napisano

Może po prostu świadomość, że tato nie ingeruje teraz w Twoje życie sprawia, że wcale nie czujesz się z tym tak dobrze, może mimo wszystko czegoś Ci brakuje i rekompensujesz to sobie we śnie.

W każdym razie nie zaszkodzi pomodlić się za tatę, zapalić świeczkę. Może on czegoś od Ciebie potrzebuje.

Napisano

jeszcze dlugo bedziesz miec takie sny....

Napisano

Myślę że coś w tym jest...chyba brakuje mi tego żeby czasem coś doradził....podpowiedział. Choć częśto mieliśmy odmienne zdania..to jednak go brakuje.

Iridos dlaczego myślisz że jeszcze długo takie sny bedą mnie odwiedzały?

Napisano

z autopsji.....

brakuje ci taty mimo wszystko/...

Napisano

No to trafiłaś w sedno ;)

A tekst w podpisie też trafiony ;) Też jestem tego zdania...Pozdrawiam

Napisano

Z biegiem czasu te sny beda rzadsze mniej wyrazziste a potem juz sporadycznie bede sie pojawiac twoj tata w twoich snach objawia sie tak jak za zycia on taki zostal we wspomnieniach i takie sny to nasza normalna reakcja nie martw sie.Powodzenia wszelkiego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...