Skocz do zawartości

Nagość, tańce - dziwny sen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mojej dziewczynie śniło się że jest na imprezie. Dziewczyny znajdowały się u góry a faceci na dole, były ubrane skąpo z odkrytym brzuchem, tylko w majtkach bez stanika z piersiami do połowy zakrytymi bluzką i z numerkami na nodze gdzie moja dziewczyna posiadała numer 7. Cała ta impreza polegała na tym by właśnie tak ubrane dziewczyny zeszły na dół do facetów by dobrać się w pary i zatańczyć. Do mojej dziewczyny podszedł całkowicie nieznajomy facet który poprosił ją do tańca, z resztą nie znajdował się tam nikt znajomy oprócz jej matki na widowni. Ledwo co zaczęli tańczyć moja dziewczyna chciała ten taniec przerwać ponieważ według niej źle zaczęli i chciała zacząć wszystko od początku lecz się obudziła.

Napisano

Czy Twoja dziewczyna prosiła o interpretację tego snu?

Napisano

To co piszesz Davituk pachnie zwykłym erotykiem, może celem Twojej dziewczyny że Ci opowiedziała ten sen jest coś zupełnie innego niż jego interpretacja ;) ?

Napisano

tak prosiła mnie o interpretacje snu i wątpię by był to zwykły erotyk więc prosiłbym o interpretacje, przynajmniej wyjaśnienie znaczenia poszczególnych elementów.

Napisano

Zastanawia mnie obecność matki na widowni. Myślę, że Twoja dziewczyna i jej matka pozostały na relacji mała córeczka-mamusia, która być może udaje, że seks jej nie dotyczy. Zapytaj swoją dziewczynę jakie w tym kontekście ma relacje z rodzicami. Czy mama akceptuje w niej kobietę jako partnerkę czy widzi wciąż dziecko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...