Skocz do zawartości

Chłopak

xDSweetAlusiaxD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niedawno miałam 2 razy pod rząd ten sam sen . O chłopaku, który kiedyś Mi się podobał . Przestałam o nim w ogóle myśleć . On już był przeszłością . Jednak coraz częściej mam o nim sny . Ostatni był wczoraj . Śniło Mi się, że jesteśmy tak jakby parą . Całujemy się . Ja dotykam jego włosów itp . A później On siedział ja usiadłam niżej . I położyłam głowę na jego nogach . On mnie zaczął głaskać itd . Nie wiem co to w ogóle ma znaczyć . Interesowałam się nim . Ale on wybierał zawsze inne . Byłam jego dziewczyna tylko przez 3 dni . Poznałam Go w pierwszej klasie gimnazjum . Niestety on do drugiej klasy nie zdał . I przeniósł się do OHP . Nie widziałam Go dosyć dawno . Więc nie wiem skąd te sny . Jak Go widziałam . To podszedł do mnie od tyłu ja Go nie widziałam . Objął mnie i powiedział cześć . To wszystko . Moja mama mówi, że on na pewno o mnie myśli . Ale jeśli by myślał to by napisał . ? .

Proszę o szybką odpowiedź . Dziękuję .

Napisano

może gdzieś w podświadomości nadal on ci się podoba i za nim tęsknisz. wiesz mi też ostatnio kilka razy śnił mi się chłopak który podobał mi się, spotkałam się z nim kilka razy ale on wybrał inną...ale teraz już nic do niego nie czuje więc też za bardzo nie wiem dlaczego mi się przyśnił..

Napisano

Jasminev ma dużo racji w tym co napisała,

To, że przestałaś o nim myśleć to nie znaczy, że w Twojej podświadomości nie pozostał ślad po Twoim uczuciu do tego chłopaka.

Te sny odzwierciedlają tylko Twoje marzenia i pragnienia które miałaś w tamtym czasie i potrzebę jego bliskości...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Czyli to oznacza, że w Mojej podświadomości on nadal jest ? . Że tęsknie za nim ? .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...