Emilia_gol Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Witam serdecznie. Prosze o interpretacje snu. Siedzialam na tylnym siedzeniu w samochodzie z mama i moim mlodszym 16 letnim bratem, obydwoje mieli na sobie zolte koszulki..mijalismy nasz stary dom, z ktorego wyprowadzilismy sie 5 lat temu krotko po smierci mojego ojca. Mialam swiadomosc,ze mama i brat udaja sie gdzies w podroz na polnoc..nie wiem czemu utkwila mi w pamieci Norwegia. W trakcie tego snu plakalam. Dodam, ze od 3 lat mieszkam za granica. Wiem, ze zolty symbolizuje kobiecość, za sprawą której można w życiu doznać zarówno wiele dobrego, jak też dużo złego. Jeśli we śnie dominował kolor żółty może być oznaką zdrowia lub zwiastunem powrotu do zdrowia w najbliższym czasie. Żółty symbolizuje mądrość. Jest kolorem pieniędzy i złota. Dziekuje za wszelka porade. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 A jak Twoja sytuacja rodzinna? Żółty to przede wszystkim ciepły kolor Wygląda to tak jakby członkowie Twojej rodziny zachowywali optymizm, w perspektywie mając jakieś zmiany wiejące chłodem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts