bibik Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Witam. Już kilkakrotnie powracał sen, w którym mój mąż mnie bije,wręcz chce zabić,zrobić krzywdę. W każdym z tych snów mąż jest nienaturalnie pobudzony,agresywny,zachowuje się jak psychopata,ma rozbiegany wzrok,szaleje,krzyczy,wyzywa mnie od najgorszych a co najstraszniejsze to ja odbieram ten sen tak,jak by mój mąż był zupełnie innym człowiekiem niż ten,którego znam. sny te są bardzo przerażające. Proszę pomóżcie co to może oznaczać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astroa Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 a czy obawiasz sie meza czasem?moze nie koniecznie agresywnosci(jesli nie jest agresywny) ale jakiegos innego rodzaju dominacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibik Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 Mąż właśnie nie jest agresywny w stosunku do mnie,bywa nerwowy,porywczy ale nie podnosi na mnie ręki.Nie wiem skąd takie sny. Dominujący też nie jest więc juz sama nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 bywa nerwowy,porywczy A obawiasz się tego, że kiedyś "posunie" się dalej w okazywaniu swoich emocji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts