mnisiam Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 miałam dzis dosc dziwny sen, jechałam pociagiem i wciaz mialam obsesje aby umyc zeby, gdziekolwiek bym nie szla w tym jadacym pociagu wciaz mialam ze soba szczoteczke do mycia zebow i paste. ciagle powtarzalam ta sama czynnosc. nie moge odnalezc znaczenia tego snu. czy ktos moze temu zaradzic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 A może w życiu też masz jakąś lekką "obsesję" - bardzo czegoś chcesz, w kontekście oczyszczenia, wyjaśnienia jakiejś sytuacji (materialnej?). Odczuwasz potrzebę umycia zębów, więc niejako oczyszczenia siebie z tego co zalega i przeszkadza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnisiam Posted March 22, 2010 Author Share Posted March 22, 2010 hmm w sumie mam problemy w zyciu osobistym, troche mi sie pokrecily relacje z obecnym partnerem i chcialabym wiedziec na czym stoje. ale podroz? czym jest podróz? zazwyczaj sni mi sie ze sie spozniam na pociag, a tu ani spoznienia ani nic, tylko trwajaco podroz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Podróż, pokonywanie jakiejś drogi - to sposób w jaki pokonujesz swoją własną drogę w dążeniu do celu. Droga przez życie... podzielona na rożne etapy, pokonywana może być różnymi środkami lokomocji - od siły własnych nóg, po najszybsze pojazdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnisiam Posted March 22, 2010 Author Share Posted March 22, 2010 widze ze męczą mnie cięzkie tematy. coz trzeba nas sobą chyba popracowac i doprowadzic niektore sprawy do konca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts