sztywny Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 (edited) Witam, ale miałem ciąg snów, dokładnie 3: 1 - jestem w barze, barman nalewa mi piwo, przy stoliku czeka moja kobieta, ale następny w kolejce facet, bardzo krzywo się na mnie patrzy, chce mnie przepchnąć, coś do mnie powiedział i chwycił mnie za genitalia !!! od razu miałem drugi sen - jestem w mieszkaniu, chyba moje, bo tak czułem, choć wyglądało inaczej, nagle zobaczyłem wodę na podłodze w kuchni, zakręciłem zawór odcinający, ale wody przybywało, poszedłem do łazienki, woda była w całym mieszkaniu, była raczej czysta, ale chyba tylko kilka centymetrów, a w łazience nie mogłem znaleźć zaworu, woda wylewała się gdzieś z miedzy podłogą, a ścianą, zorientowałem się, że nie mam na nosie okularów i może dlatego nie jestem wstanie odszukać zaworu, zacząłem szukać okularów, ale nie pamiętałem, gdzie je zostawiłem, chciałem chyba wyjść z mieszkania, ale usłyszałem coś w pokoju, pobiegłem tam szybko i ktoś znienacka mnie uderzył nagłym ciosem, aż się zerwałem ze snu ... porządnie poczułem. potem, jak zasnąłem, miałem trzeci - siedziałem z jakimś, chyba go znałem, facetem i zaczęliśmy pokazywać swoje siniaki na nogach, zdjęliśmy spodnie odsłaniając wszystko z tekstem - "tylko bez podtekstów", pozakrywaliśmy co trzeba zdjętymi spodniami i zaczęliśmy opowiadać i dotykać swoje siniaki, które były naprawdę duże, mój miał chyba tak ok 20 cm na może 3 cm, taki podłużny i wypukły ... To by było tyle co zapamiętałem, ale jakie one były realistyczne ... Ktoś pomoże? Mieszanka, jakiej jeszcze nie miałem do tej pory, pozdrawiam i dziękuję z góry wszystkim, którzy się udzielą ... Edited March 23, 2010 by sztywny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Witaj sztywny , Odnośnie pierwszego snu powiedziałabym, że brak Ci pewności siebie w związku. Może boisz się, że zostaniesz w jakiś sposób zdominowany, upokorzony przez innego mężczyznę, może obawiasz się zagrożenia ze strony kogoś, z kim łączą Cię (i Twoją dziewczynę) relacje towarzyskie? Jaką osoba jesteś? Bo wygląda na to że obawiasz się kompromitacji, nie lubisz przebywać w większym towarzystwie. Drugi sen mówi po prostu o tym, że masz problemy z dostrzeżeniem rozwiązania jakiegoś problemu. W zasadzie źródło problemu również nie jest Ci dokładnie znane - widzisz że woda wypływa gdzieś z pomiędzy podłogi a ściany - ale chyba coś tam głębiej musi być... Ty szukasz zaworu, ale nie dostrzegasz go, bo nie masz okularów - czyli tak jakby Twoje spojrzenie na sytuację, na problem było nieostre, niewyraźne, w jakiś sposób przekłamane. Ostatni sen według mnie również ukazuje pewien brak pewności siebie w stosunku do innych mężczyzn ("tylko bez podtekstów") w kwestii porównywania czegoś... hmm wymiany doświadczeń? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sztywny Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 dziękuję Ci Sephiro i życzę milego dnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
sztywny Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 no tak, zgadza się, bo byliśmy z dziewczyną u jej nowych znajomych i facet, wydawało mi się, że troszkę za żywiołowo reaguje na jej widok ... nie podobało mi się to i rozmyślam dalej o tym, więc to pewnie o to chodzi. jestem osobą dość dotkniętą przez życie i bliską mi osobę, cały czas mam problem z ponownym zaufaniem, choć walczę, i pewnie to siedzi we mnie dość głęboko, dziękuję serdecznie i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts