Skocz do zawartości

Sen o ukochanej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Od 2 lat kocham sie w przyjaciolce... coraz czesciej mi sie sni... ale ostatni sen byl dziwny i mysle ze mogl cos znaczyc i szukam jakiejs podpowiedzi.... snila mi sie na drzewie (dokladnie na brzozie) siedziala i czekala na mnie poczym jak podszedlem porozmawiac zaczela sie ze mna calowac...oboje mamy po 21 lat... przyjaznimy sie od 2 lat ... i od tego czasu mi sie spodobala... uczucie to przypominalo esencje szczescia ale i pelnie zludnej nadziei... sen w dalszej sen dzial sie w ogrodzie... dominowal kolor niebieski i zielony... odbywal sie jakby w terazniejszosci ... pozniej zmienil miejsce ale nie potrafie sobie przypomniec dokladnie gdzie... i co sie dzialo ....

Pozdrawiam i prosze o podpowiedz....

Edytowane przez kenshin89
Napisano

Wiesz, to jest dość ciekawy i pozytywny sen...

Kiedyś czytałam znaczenie nazw drzew we śnie i brzoza symbolizuje...młodość, piękno, harmonię i miłość !!! :)

Dla Ciebie może ona (brzoza) być symbolem ukochanej kobiety, może zapowiadać spotkanie wymarzonej partnerki i szczęśliwy związek ;)

Wprawdzie nie opisałeś tego ogrodu, jak wyglądał, co w nim rosło, czy Ci się podobał...

Ale napiszę tak : jeśli wywarł na Tobie pozytywne uczucia to możesz być spokojny, bo to też ma znaczenie pozytywne, również związane ze szczęśliwą miłością ;)

Mam jednak wątpliwości co do kolorów...

Nie różnicie się za bardzo od siebie w poglądach, zdaniach na jakiś temat, charakterach ?

Niebieski i Zielony...

Niebo i ziemia ???

Napisano

Brzoza symbolizuje wiosnę - odradzanie się oraz uczucia.

Sądzę iż sen jest po prostu przejawem Twoich odczuć spowodowanych nadchodzącą wiosenką - rozbudza się w Tobie romantyk, uczucia odżywają.

Napisano

Wlasnie chodzi ze roznimy sie bardzo .... w pogladach na zycie... tylko ja sie zmieniam dla niej wiec to tez moze miec jakies znaczenie a ogrod moge opisac .....

na wprost ona i drzewo ... po lewej sttronie skalniak z kwiatami ( nie znam nazw ale ladne ) za tym rosly drzewa iglaste i plot z prawej strony ogrodzona iglakami szklarnia z warzywami ... pamietam pomidory ....

a wszedzie pomiedzy rowno skoszona trawa....

Dzieki za odpowiedz i mam nadzieje ze mi podpowiecie jak to rozumiec.... :)

Napisano

Ogólnie rzecz biorąc jeśli sen wywarł na Tobie pozytywne emocje to nie masz się czym martwić bo nie oznacza nic złego :)

Ponadto Twój opis ogrodu ze snu jest całkiem przyjemny i nie było w nim nic co mogło by świadczyć o jakiś problemach czy też zmartwieniach.

Tylko przemyśl jeszcze dobrze czy warto zmieniać się dla tej dziewczyny...

Napisano

a czego nie warto robic dla dziewczyny .... :)

Powiem ze bardzo mnie podniosl na duchu ten sen bo tracilem nadzieje....

Ale racje masz trzeba sie zastanowic czy warto...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...