Skocz do zawartości

To wam zadam pytanko:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co sie wydarzyło dnia 8 marca 2009 roku i jaki to ma wpływ na moje zycie:)

działajcie:)

Alicja 1978.06.25

Napisano

co się wydarzyło cesarzowa As Buław

z kim/czym to miało związek 10 Kielichów Świat

wpływ na życie Umiarkowanie Moc

Jutro pomyślę ;)

Napisano

Moja teoria spiskowa:zeby:

Co się wydarzyło?

2 monet-as monet-papież-może ktoś z kim byłaś zwiazana… chciał wrócić do ciebie ,chciał żebyś mu dała szanse kolejną na nowy początek…

Jak to zminilo twoje życię?

Królowa buław-Cesarzowa-stałaś się bardziej niezależna,pewniejsza siebie…może badziej atrakcyjna się poczułaś ,może zobaczyłaś że jesteś wielę wartą kobietką która może wszystko i nie potrzebuję do tego faceta;)

To by bylo tyle co wyciagłam z siebię:i4bananbabluwh8:

Napisano
czekam na dalsze posty do wieczorka:)

ustalone jest żeby odpowiedź dawać po 2-3 dniach, tak żeby wszyscy mogli wziąć udział, doba to za krótko ;)

Napisano

Co się wydarzyło?

3 buław, 6 denarów, papież

Przeprowadziłaś jakąś rozmowę, negocjacje z mężczyzną, dzięki której coś zyskałaś.

Jaki to miało wpływ?

Cesarzowa, 2 denarów, as kielichów

Korzystny, chociaz rozmowa do łatwych nie należała. Grały emocje, coś Cię przerażało, ale wyszłas zwycięzko. Ustabilizowałaś w jakiś sposób swoją pozycję. Teraz z lepszej perspektywy widzisz świat.

Napisano
ustalone jest żeby odpowiedź dawać po 2-3 dniach, tak żeby wszyscy mogli wziąć udział, doba to za krótko ;)

ok :)rozumiem:)

Napisano

Co sie wydarzyło dnia 8 marca 2009 roku i jaki to ma wpływ na moje zycie:)

działajcie:)

Alicja 1978.06.25

Co sie wydarzyło Śmierć,Cesarz,As monetRozwód z mężem ,trochę jakiś profitów finansowych otrzymałaś...

jaki to ma wpływ 6 buław,10 buław,SądMyślę,że się uspokoiłaś,wygrałaś walkę,bo chyba ten rozwód nastąpił z Jego winy...

więcej obowiązków Ci przybyło i i jesteś trochę przygnębiona ,spokój w rodzinie i jej teraz oddajesz się jakbyś chciała zastąpić,również ojca......zaakceptowałaś tą sytuację.

Napisano

Co sie wydarzyło dnia 8 marca 2009 roku

Król Denarów - 6 mieczy - 6 buław - 7 mieczy

Maż/facet od Ciebie odszedł. Do tego jakoś podle się przy tym zachował, o zdradę mogło też chodzić.

I on się czuł wygrany wychodząc z tej relacji.

i jaki to ma wpływ na moje zycie

Kapłanka - Kapłan - As Kielichów - Wieża

Może to wtedy zwróciłaś się bardziej w stronę ezoteryki, chciałaś zrozumieć po co to wszystko, jak będzie dalej... Przewartościowałaś sporo spraw, jakieś wyższe wartości zaczęły być dla Ciebie ważniejsze w życiu. Masz cały czas nadzieję, że zbudujesz nową szczęśliwą relację, że w końcu znajdziesz miłość, jednak póki co tamto zdarzenie ma cały czas na Ciebie bardzo destruktywny wpływ, blokuje możliwość zbudowania na nowo czegoś trwałego.

Napisano

Odpowiem wiec:) rozstałam sie tego dnia z mezczyzna,do wszystkich układow czy zwiazkow podchodze teraz chłodno,na tyle zmieniło to moje zycie

Napisano

Przykro mi, że jednak taka odpowiedź ... :pocieszacz:

Ależ ta nowa talia mi pasuje :hura:

Napisano

A miałam pisać, że facet odszedł w "świat", w siną dal, bo nie dorósł.. Ty w Cesarzowej, on asik tylko, potencjał w nim tkwi, ale jeszcze sporo przed nim by Ci dorównać.

Napisano

No w sumiei, to mi taka historia chodziła po głowie. Ale w pytaniu o wpływ na teraźniejszość mi as kielichów wyszedł. Ty piszesz, że teraz na chłodno, a ja bym przez tego asa powiedziała, że z otwartością. Ale popatrz-as to zawsze szansa, może to dobre proroctwo...?