Aragorn Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 Witajcie, pewna pani prosiła mnie o wyciągniecie kart na jej sytuacje uczuciową. chmury + park + wieża jak dla mnie uczuc tutaj brak - spotkania ograniczajace sie jedynie do miejsc publicznych, mozna powiedziec, ze jej milosc to juz ex parter? wieża symbolizowala by mi zadkosc, blokade tych spotkań ... co o tym sądzicie? Cytuj
Alicja_Alicja Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 To ja sie wpisze nie ma zadnych uczuc , milosci w tych kartach co bylo to juz na dobre zakonczone , ta pani rowniez stala sie oziebla , za duzo samotnosci brak jakkolwiek kontaktu z otoczeniem towarzystwem , nalezy to zmienic ... wieza to rowniez izolacja pozdrowionka Cytuj
Gość Trina7 Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 Aragorn, czy to nie jest czasem ta pani? Cytuj
iridos Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 ale jak konkretnie zadane pytanie.....moze lepiej je zmienic sytuacja uczuciowa .... to nie pytanie a stwierdzenie ona stoi miedzy mlotem a kowadlem wg mnie Cytuj
Aragorn Napisano 24 Marca 2010 Autor Napisano 24 Marca 2010 Trina7 - to nie ta pani, to sytuacja laski, która faktycznie prosiła mnie o wyciągniecie kart Jak widzę jej sytuację w kartach klasycznych to jest podobnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi