inona Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Bylam na jakimś weselu,byłam sama bez męża ,nie widziałam pary młodej ,nie wiem czyj to był ślub,nagle sobie zdałam sprawę,że jestem ubrana w tak piękną suknię jak ślubna,cała w koronkach,tiulu i biała,pomyślałam sobie,że nie powinnam się tak ubierać ,na czyjś ślub i było mi trochę głupio,ale zauważyłam ,że kuzynka też jest ubrana na biało,w zwykłej bawełnianej sukience i trochę mi ulżyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 inona jak się czujesz w swoim związku z mężem, czy chciałabyś żeby odrodziły się uczucia między wami? ślubna suknia jest w tym śnie jako pragnienie przeżycia romantycznych chwil, poczuć się wyróżnioną, czułaś się głupio, czy masz opory żeby porozmawiać o tym czego Ty chcesz, może obecna sytuacja między wami cię meczy? czy dajesz sobie pozwolenie żeby zawalczyć o swoje pragnienia? zobacz jak w tym śnie ulżyło ci bo kuzynka też była w białej sukience - dopiero jak inni coś zrobią to Ty też się zdecydujesz, pomyśl o tym i fajnie jakbyś nam napisała, jak to się ma do Twojej sytuacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
inona Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 Nie wiem ,na odrodzenie uczuć nie liczę i chyba nie chcę,obecna sytuacja owszem męczy mnie ,ale nie mam możliwości jej zmiany,po prostu pogodziłam się z tym i czekam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts