Zatruta Przez Czas Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Śniło mi się, że biorę ślub z kuzynem. To był bardzo dziwny sen. Co może oznaczać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 podaj więcej szczegółów tego snu bo ogólnie nic nie da się powiedzieć, mogę tylko zapytać czy masz dobre relacje z kuzynem, może ostatnio była miedzy wami jakaś poważna rozmowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatruta Przez Czas Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 Szykowałam się do ślubu. Ubrałam czerwoną bieliznę i podwiązkę, bo nasi rodzice powiedzieli, że to przyniesie nam szczęście I była też biała suknia. Wyglądało to tak jakby rodzice (moi i jego) na ten ślub. Był ksiądz, który dał nam coś do przeczytania. Ja przy czytaniu się jąkałam, bo były to jakies trudne słowa całkiem bez sensu. Pomyślałam, że na pewno się z nim rozwiodę i znajdę kogoś kogo pokocham. Po ślubie gdy chciałam go pocałować on zakrywał usta. Potem on pojechał ze swoimi rodzicami do domu, a ja zostałam u siebie w domu. Mieliśmy zamieszkać razem dopiero jak kupimy mieszkanie. Z kuzynem, gdy byliśmy jeszcze dziećmi mieliśmy dobry kontakt, lubiliśmy się razem bawić. Teraz jesteśmy jak ogień i woda. Nie widuję się z nim czesto, tylko na jakiś rodzinnych imprezach. Proszę o odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 czyli ogień i woda - przeciwieństwa które się ścierają, tak ja we śnie ta czerwona bielizna i biała suknia, temperament i wychłodzenie emocji pierwsze odczucia co do tego snu - to obraz waszych relacji, macie kontakt ale rzadko - we śnie wzieliście ślub ale zamieszkaliście oddzielnie, zobacz że czytając przysięgę stwierdziłaś że te słowa są całkiem bez sensu to pokazuje że w waszych rozmowach potrzeba większej głębi może ta relacja się poprawi, scena z pocałunkiem pokazuje że kuzyn on nie chce takiej dużej bliskości, ty myśląc o rozwodzie podchodzisz do odbudowania tej relacji od razu z pozycji że to nic nie da wspominasz że to była fajna relacja, pomyśl czy chcesz do niej wracać, szkoda pustych słów, wykonaj jakiś miły gest i zobacz co będzie dalej, może warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts