Shoni Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 sen mojej koleżanki adam - chlopak,ktory strasznie mi sie podoba i chcialabym zeby cos z tego bylo,ale on chyba nie bardzo chce tego samego co ja leze z adamem na lozku u niego w pokoju,tam gadamy sobie,przytulam sie do niego itd,nagle dzwoni telefon,to moja mama [zadna nowosc] i ja usiadlam a on dalej lezal i trzymal reke na moich nogach.. no i mama pyta o ktorej ma wpasc,ja mowie,ze za godzine,a on taka smutna mine robi i pokazuje na palcach,ze 2 godziny mam zostac a nie 1 [slodkie nie?] ale ja i tak mowie,ze 1 godzina wystarczy i sie rozlaczam,a on wtedy zabiera reke i sie odwraca obrazony.. a ja mu daje buziaka na przeprosiny i budzi mnie budzik i po snie bardzo prosze o interpretację snu, to dla mnie bardzo ważne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 sen pokazuje Twoje pragnienia żebyście byli razem:) tylko że podświadomość mówi - są przeszkody, jego podejście do tej relacji, jakieś inne osoby porozmawiaj z nim, zobaczysz czy coś z tego będzie, powodzenia:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts