cornus Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 stalam na przejsciu gdzie pare lat temu mial wypadek moj brat i przechodzac mijal mnie byly chlopak ktory ma do mnie wielka uraze. jechal z wielka predkoscia jak by chcial mnie przejechac, smignal mi przed nosem a ja sie zaczelam usmiechac wrecz szczezyc ironicznie;) i zaraz odrazu znalazlam sie w lawce z matura w reku i dlugopisem ale nie moglam dojrzec pytan kartka byla biala i zaraz stoje przed tablica wynikow i okazalo sie ze ze wszystkich przedmiotow mialam 20 % jak cala moja klasa choc licze na min.80 i okazuje sie ze mamy rok powtarzac. o co w tym chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 a masz może teraz maturę? bo z Twojego opisu snu to faktycznie jedno wielkie zakręcenie - kilka spraw naraz, uporządkuj dzień codzienny i skup się na tym co w danej chwili jest najważniejsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornus Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 hehe tak za jakis miesiac mam;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 to nerwy, po maturze takie sny ci przejdą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts