tangiss Napisano 25 Sierpnia 2009 Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam, poproszę o skrypt runiczny dla przyjaciółki na zdanie prawa jazdy. I pytanie: czy ja mogę jej go zrobić i podarować? czy powinna sama ? Cytuj
Gość Sowilo92 Napisano 25 Sierpnia 2009 Napisano 25 Sierpnia 2009 po lewej stronie kartki runa ANSUZ a po prawej runa RAIDO, lepiej żeby koleżanka sama zrobiła wg mnie Cytuj
patsy Napisano 23 Października 2009 Napisano 23 Października 2009 a sprawdzil ktos dzialanie tego skryptu?bo mam egz za tydzien,moze jeszcze jakis inny?(akurat pelnia bedzie dzien przed egz) Cytuj
tangiss Napisano 23 Października 2009 Autor Napisano 23 Października 2009 zadziałał :icon_smile2: Cytuj
patsy Napisano 3 Listopada 2009 Napisano 3 Listopada 2009 podzialalo,zdalam(w sumie zrobilam sama RAIDO i skrytp na zdanie egzaminu) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi