emma_r Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Mój sen-całuje sie namiętnie z kolegą,z którym mnie nigdy nic nie łączyło,co to może oznaczać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 trochę mało napisałaś o tym śnie, jakie były okoliczności nie wiadomo co dla Twojej podświadomości symbolizuje ten kolega, ogólnie to nic nie da się napisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
emma_r Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 Okoliczności-jestesmy wsr.ód znajomych-to są ludzie z mojego byłego osiedla na ktorym sie wychowałam,siedzimy z kolega dalej od nich i sie całujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 zapytam się a chcesz żeby coś cię z nim łączyło? podoba ci się, wtedy tai sen pokazuje Twoje nadzieję że będziecie razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
emma_r Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 Nie chce,nawet mi sie nie podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Może chodzi tu o Twoje niezaspokojone potrzeby, które poprzez sen znajdują przynajmniej częściowe zaspokojenie. Nie odczuwasz czasem w rzeczywistości tęsknoty za czułością ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emma_r Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 Bingo...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts