gwiazdka222 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 (edited) miałam jakiś koszmar... za często ich nie miewam.. śniła mnie się kobieta demon-taka w postaci wilczycy, wielka, czarna z kłami, bardzo agresywna. Warczała na mnie ta bestia i rzuciła się by mnie zabić. Szarpałam się z nią i jej serce wyrwałam ręką, musiałam też ją ugryźć.. miałam to serce w dłoni.. gdy ją zabiłam pojawiła się następna, też paskudna, ale bardziej ucywilizowana. Zanim mnie zakatowała porozmawiała ze mną w języku angielskim. Pamiętam, że powiedziałam jej że powinna mi być wdzięczna bo ją obudziłam. Ona przytaknęła zbliżyła się do mnie chciała mnie ugryźć w nogę, ale nie dałam się, siłowałam się z nią i też wyrwałam jej serce. Najgorsze jest to, że zjadłam te dwa serca, które trzymałam w dłoni i stałam się tak jakby -królową... kompletnie nie wiem co ten se oznacza, wiec prosze o pomoc. :chatownik_na: Edited March 25, 2010 by gwiazdka222 zmiana tematu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 pierwsze skojarzenie to jakaś cześć Twojej osobowości domaga się akceptacji, czy lubisz rządzić w związku, tu ta agresywna wilczyca? czy jak "zjesz" czyjeś serce to dopiero wtedy czujesz że żyjesz, masz władzę? chodzi tu o zachowanie w miłości, o relacje z bliskimi, a może jesteś zbyt bierna i twoja podświadomość właśnie w taki sposób/przez ten sen/ sobie z tym radzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts