gwiazdka222 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Proszę o interpr.snu: śniła mnie się kobieta demon-taka w postaci wilczycy, wielka, czarna z kłami, bardzo agresywna. Warczała na mnie ta bestia i rzuciła się by mnie zabić. Szarpałam się z nią i jej serce wyrwałam ręką, musiałam też ją ugryźć.. miałam to serce w dłoni.. gdy ją zabiłam pojawiła się następna, też paskudna, ale bardziej ucywilizowana. Zanim mnie zakatowała porozmawiała ze mną w języku angielskim. Pamiętam, że powiedziałam jej że powinna mi być wdzięczna bo ją obudziłam. Ona przytaknęła zbliżyła się do mnie chciała mnie ugryźć w nogę, ale nie dałam się, siłowałam się z nią i też wyrwałam jej serce. Najgorsze jest to, że zjadłam te dwa serca, które trzymałam w dłoni i stałam się tak jakby -królową... kompletnie nie wiem co ten se oznacza, wiec prosze o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 malwinast12 To co przyszło mi na myśl - to możliwość konfliktu z kimś a co najmniej obrona własnego zdania na jakiś temat - wychodzi na to, że potrafisz na tyle uargumentować swoje stanowisko lub zdanie, że nawet potrafisz zranić (zapewne słowami, bo we śnie trzymasz serce).. dodatkowo obudzenie wilczycy - zupełnie jakbyś komuś jakiś fakt uświadomiła, pobudziła do działania. Z całego kontekstu raczej wynika, że nie jesteś osobą, która daje się "zakrzyczeć" czy zdominować przez innych. Pytanie tylko czy w realu masz stycznośc z takimi osobami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelis Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Ja tylko jeszcze dodam od siebie ,że Wilczyca to też zwierzę reprezentantujące w kobietach instynkty kobiece np macierzyńskie. Konflikt ,gdzie już nie ma miejsca na logikę a do głosu dochodzą już tylko takie zwierzęce instynkty. Widać ,że na pewno chodzi o kobiety bo 1 z wilczyc rozmawia ludzkim językiem ale po angielsku(może to tylko dla podkreślenia różnic albo utrudnionego porozumienia,kontaktu). Ta pierwsza wydaje sie być bezwzględna w działaniach ,a ta druga ma jeszcze jakieś skrupuły(skoro bardziej ludzka). Jednak ciagle mnie zastanawia to wyrywanie serc. Zwykle w sercu kobiety najważniejsza jest miłość.Wyrwać serce to jak pozbawić tego co/kogo najbardziej kochamy. Dlatego jakoś skojarzyło mi się to z rywalizacją o kogoś albo o pozycję ale pod kątem spraw sercowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts