Skocz do zawartości

Krzadzież....

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,bardzo proszę o wyjaśnienie mi co mój sem może oznaczac?

Śniło mi się,że porwano mi samochód z moim małym synkiem w środku,wysiadłam z niego na chwilkę żeby śmieci wyrzucic i idąc cały czas machałam synkowi,gdy się odwróciłam samochodu już nie było.

Tą częśc snu pamiętam bardzo wyraznie,był też dalszy ciąg snu,który już jest mniej wyrazny...

z góry dziękuje za odpowiedz.

Gość SooYoung
Napisano

masz bliską więź z synkiem i podświadomie martwisz się o niego,

ten sen pokazuje Twoje obawy żeby nic złego mu się nie stało,

widocznie niedawno zostałaś mamą i to normalne że pojawiają się tego typu lęki,

z czasem to się uspokoi, wiem bo jak mojej siostrze urodziło się dziecko to miała podobne sny

Napisano

Mam 3 synów,14 lat,12 lat i najmłodszy ma niecałe 2 latka,faktycznie o niego boję się OKROPNIE,nie przypominam sobie żebym coś takiego przechodziła jak starsi byli mali.

Ostatnio też dosyt często w moich snach pojawia się moja druga "połówka" w każdym śnie jest to inne miejsce,inne okoliczności no i inne kobiety,ale ciągle spotykam go gdzies w dwuznacznych sytuacjach z kobietami,ale nie jako swojego mężczyzne tylko jak jakiegos znajomego n.p. na środku dużego marketu stoi łóżko,przechodze koło tego łóżka a on leży goły z kobbietą....i.t.p.CO TO MOŻE ZNACZYC???

Gość SooYoung
Napisano

obawę ze odejdzie, ze zdradzi, denerwujesz się, masz teraz trudny czas, skupiłaś uwagę na dziecku,

a podświadomość pokazuje że może troszkę "zaniedbujesz" męża i dlatego takie obaw,

wcale nie musisz go zaniedbywać, wiadomo że małe dziecko potrzebuje dużo opieki,

ale jest lęk o to jak ta cała sytuacja wpłynie na wasz związek

Napisano

Ojjj,dbam o męża od samego rozwiązania,pomimo narodzin synka,udało się nie zaburzyc naszych dotychczasowych relacjii w każdej sferze.Mój mąż nieraz wyjeżdza służbowo na 2-3,a nieraz na 4 tygodnie i to na Białoruś,Ukrainę,Estonie,Rosję,a mnie na codzień "życzliwi" ludzie doładowują pozytywami-czyli;jak tamte kobiety są łatwe,i.t.d.-MOŻE to moja psychika sprowadza na mnie te paskudne sny...???

Gość SooYoung
Napisano

są to leki i obawy, normalne że jak jest uczucie to i jest zazdrość, sama wiem co to jest i jak się tym można zamęczyć

ważne - jakoś poradzić sobie z tymi myślami, nie denerwować i spać spokojnie,

każdy z nas indywidualnie wybiera czy skupia się na tym leku czy stara się to sobie wytłumaczyć,

mogą to być tez obawy że ty jesteś z 3 dzieci i gdyby coś się stało - co dalej będzie z waszym związkiem, czy sama sobie poradzisz?

Nesia78 mogę ci tylko poradzić popracuj nad tym lekiem, nad poczuciem własnej wartości,

nie myśl o tych kobietach, nie projektuj lęków, a takich "życzliwych"ludzi odcinaj od siebie jak najszybciej - wasz związek to wasza sprawa

Napisano

Dobrze wspomniałas-"poczucie własnej wartości",trochę mi się ostatnio zagubiło,mam wyrzuty,że mały pochłania większośc mojego czasu i nie dbam o siebie tak jak kiedyś.Mój mąż nie krytykuje mnie,wrecza z jego słów wynika,że rozumie to i ceni mnie taką jaka jestem.Ale to jest chyba to-musze nad tym popracowac!A jeśli chodzi o obawy zwiazane z tym,ze gdyby mu sie cos stało(nie daj Boże)a ja zostanę sama to faktycznie siedzi to głeboko we mnie i bardzo sie boję każdego jego wyjazdu,tym bardziej,ze przewaznie siedzi za kolkiem wiele godzin.DZIĘKUJĘ BARDZO ZA ODPOWIEDZI!!!!

Gość SooYoung
Napisano

cieszę się że choć trochę pomogłam,

Powodzenia :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...