Skocz do zawartości

prosze o interpretacje - rodzina męża

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nie potrafię tego snu zrozumieć oraz interpretować. wiec proszę was o pomoc

śniło mi się ze mojego męża siostra przyszła do naszego domu i wyrzuciła drabinę którą mieliśmy wynieść na działkę. Powiedziałam jej. Dlaczego wyrzuciła ją ? przecież ta drabina miała iść na działkę a nową mieliśmy sobie kupić do domu. I tu odezwała się teściowa żebym pojechała do mojej mamy posprzątać całe mieszkanie. Ja na to mama woli sama sprzątać i mi nie pozwoli cokolwiek ruszać. Na dodatek wszędzie chodziła za mną szczur. nie mogłam tego szczura zgubić/pozbyć się go. byłam taka zła na to wszystko ze az się obudziłam

Edytowane przez Joanna2k
Napisano

hmmm.. jakies zamieszanie w rodzinie.Tak mi się skojarzyło jakby rodzince ze strony męża(siostra) nie podobało się ,że zajmujesz(zajmujecie jeśli Ty + mąż) osiąganiem bardziej własnych celów lub karierą/planowaniem przyszłości bo jej zdaniem bardziej powinnaś się zająć starymi sprawami lub relacjami w tym wypadku pomóc matce w jej życiu. Ty odpowiadasz ,że Ci nie pozwoli...tak jakbyś miała świadomość ,że to są sprawy Twojej mamy i nie pozwoli Ci ona o nich decydować. W tym śnie wyrzuca owa siostra drabinę to niejako pozbawia w ten sposób jakichś możliwości ,które do tej pory mieliście.Nie wydaje mi się ,żeby tym samym jakoś mocno Wam namieszała ,bo i tak już planowaliście jakąś zmianę(wymiana drabiny).

I jeszcze ten nieszczęsny szczur:P Troche tak jakby mieć w pobliżu nieprzyjazną osobą,która na nas żeruje. Za plecami więc albo ktoś kto przed Tobą kryje swoje intencje albo osoba z przeszłością ma coś wspólnego.

Myśle ,że ten sen wskazuje ,że przede wszystkim trzeba załagodzić jakis konflikt rodzinny.