martyna06 Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Kiedyś śniła mi się jakaś postać z horroru z czerwonymi oczami i mówiła mi 07,06,11 07,06,11 to jest twoja ważna data pamiętaj ! A następnego dnia śnił mi się wypadek ze potraciło mnie auto i leżałam w szpitalu .. nikt mnie nie odwiedzał . Nie wiem co o tym myśleć, nigdy nie miałam takich snów .. co może to oznaczać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelis Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Jak nic poczekać na 7 czerwiec 2011 roku i nie programować się ,że to coś złego;) Tak teraz patrzę ,że te cyfry i ten drugi sen z autem...hm...jakby te cyfry odnieść do kart tarota to dość ciekawe ,że pod cyfrą 7 stoi Rydwan(karta na której widnieje pojazd),6-to Kochankwie a 11-Moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyna06 Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 W takim razie może mieć to jakieś powiązania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 nie zaszkodzi być ostrożnym ale może to tylko efekt jakiś dużych emocji które miałaś tego dnia i ci się przyśnił taki sen nie znam tarota, bardziej opieram się na działaniach podświadomości więc twoja podświadomość przekazała ci datę, ale skoro to było w 1 śnie to nie łączyłabym tego ze snem z dnia następnego, to nie serial w odcinkach ten sen o wypadku pokazuje jakieś zmiany w uczuciach, poczucie osamotnienia i lęk że zostaniesz opuszczona, może miałaś ciężki dzień i pomyślałaś że jak ci się coś stania to pies z kulawą nogą się tobą nie zaopiekuje, a te emocje podświadomość odreagowała w takim śnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyna06 Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 Dziękuje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts