Jump to content

data, wypadek <- prosze !

martyna06

Recommended Posts

Kiedyś śniła mi się jakaś postać z horroru z czerwonymi oczami i mówiła mi 07,06,11 07,06,11 to jest twoja ważna data pamiętaj ! A następnego dnia śnił mi się wypadek ze potraciło mnie auto i leżałam w szpitalu .. nikt mnie nie odwiedzał . Nie wiem co o tym myśleć, nigdy nie miałam takich snów .. co może to oznaczać?

Jak nic poczekać na 7 czerwiec 2011 roku i nie programować się ,że to coś złego;)

Tak teraz patrzę ,że te cyfry i ten drugi sen z autem...hm...jakby te cyfry odnieść do kart tarota to dość ciekawe ,że pod cyfrą 7 stoi Rydwan(karta na której widnieje pojazd),6-to Kochankwie a 11-Moc.:)

Guest SooYoung

nie zaszkodzi być ostrożnym ale może to tylko efekt jakiś dużych emocji które miałaś tego dnia i ci się przyśnił taki sen

nie znam tarota, bardziej opieram się na działaniach podświadomości więc twoja podświadomość przekazała ci datę, ale skoro to było w 1 śnie

to nie łączyłabym tego ze snem z dnia następnego, to nie serial w odcinkach ;)

ten sen o wypadku pokazuje jakieś zmiany w uczuciach, poczucie osamotnienia i lęk że zostaniesz opuszczona,

może miałaś ciężki dzień i pomyślałaś że jak ci się coś stania to pies z kulawą nogą się tobą nie zaopiekuje, a te emocje podświadomość odreagowała w takim śnie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...