maks Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Witam, Mam do Was pytanie. Kupiłem nową talię kart Tarota i nie wiem, czy mam ją oczyścić, czy nadaje się ona od razu do "użytku" bez uprzedniego ich oczyszczenia. Jeśli trzeba było by je oczyścić to w jaki sposób mógłbym to zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Zawsze lepiej oczyścić. Nigdy nie wiadomo czy ktoś jej wcześniej nie dotykał. Ja oczyszczam tak - palę białą, srerbną lub czerwoną świecę i w skupieniu każdą kartę "obracam" nad płomieniem z jednej i drugiej strony... Zawsze w ten sposób oczyszczam karty - zarówno nowe jak i w trakcie pracy z nimi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uferlos Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 ...jak wyglada waszym zdaniem czyszczenie kart za pomoca wahadla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts