Nesia78 Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Ja jestem BYCZKIEM ,a mój mężczyzna LWIATKIEM... Uda się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelis Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Uda się jak sie dwoje bedzie starać Kiedyś też myślałam,że to ma jakież znaczenie ale prawda jest taka ,że tak ogólnie nie ma sensu pod tym kątem sprawdzać. Znam mężczyzną ,który jest spod Raka i z kobietą z tego samego znaku stworzyli kiepski związek,a potem poznał zupełnie inną kobietę i tez z tego samego znaku(rak) i tworzy związek zgodny. Obie kobiety spod znaku Raka ale mają różne dekady urodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stay_in_light Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 bardziej proponowałbym zwrócić uwagę na numerologię, niż na tradycyjne zodiaki. z doświadczenia oraz obserwacji wiem, że cyfry bardziej się odnajdują niż jakiekolwiek zodiaki, horoskopy....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 porównywanie na zasadzie "lew" i "byk, albo "rak" i "ryby" to tak jakby porównywać czy blondyn z szatynką się dogada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts