werona Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 (edited) Spytałam, jak jestem postrzegana w pracy jako pracownik... 18 Pies+15 Niedźwiedź+22 Drogi=19 Wieża Jako osobę przyjacielską, silną i niezależną, na którą można liczyć... otwartą i chętnie pomagającą innym, potrafiącą pracować w zespole i z pomysłami, które rozwiązują "pracowe" problemy... jako osobę kreatywną, ambitną, dokonującą śmiało wyborów... Karta świadek - 19 Wieża - może oznaczać, że jestem postrzegana jako osoba, która ma zapędy kierownicze oraz posiada szerokie wpływy. Edited March 27, 2010 by werona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 no, werka, skoro juz sama sobie odpowiedzialas, to wiesz... :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 no, werka, skoro juz sama sobie odpowiedzialas, to wiesz... :D:D:D No taka zasada, że trzeba samemu zinterpretować a potem dopiero można poprosić o pomoc innych Ale może jednak ktoś coś doda lub skrytykuje że przekoloryzowałam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 i jeszcze mi za tamtopodziękowałaś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 i jeszcze mi za tamtopodziękowałaś No... w końcu prowadzisz ze mną dialog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts