werona Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 (edytowane) Spytałam, jak jestem postrzegana w pracy jako pracownik... 18 Pies+15 Niedźwiedź+22 Drogi=19 Wieża Jako osobę przyjacielską, silną i niezależną, na którą można liczyć... otwartą i chętnie pomagającą innym, potrafiącą pracować w zespole i z pomysłami, które rozwiązują "pracowe" problemy... jako osobę kreatywną, ambitną, dokonującą śmiało wyborów... Karta świadek - 19 Wieża - może oznaczać, że jestem postrzegana jako osoba, która ma zapędy kierownicze oraz posiada szerokie wpływy. Edytowane 27 Marca 2010 przez werona Cytuj
Gość sheina Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 no, werka, skoro juz sama sobie odpowiedzialas, to wiesz... :D:D:D Cytuj
werona Napisano 27 Marca 2010 Autor Napisano 27 Marca 2010 no, werka, skoro juz sama sobie odpowiedzialas, to wiesz... :D:D:D No taka zasada, że trzeba samemu zinterpretować a potem dopiero można poprosić o pomoc innych Ale może jednak ktoś coś doda lub skrytykuje że przekoloryzowałam!!! Cytuj
werona Napisano 27 Marca 2010 Autor Napisano 27 Marca 2010 i jeszcze mi za tamtopodziękowałaś No... w końcu prowadzisz ze mną dialog Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi