aduŚkaa. Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 snilo mi sie ze bylam w szkole i babka od niemieckiego na mnie sie darla. pozniej pisalam smsy z moim chlopakiem i napisal ze spotkal kolezanke na zapytanie co robi. wrocilam do domu i okazalo sie ze nadal z nia jest , przyszedl do mnie dopiero o 20 a ja zdenerwowana nie chcialam mu otworzyc dzrwi, zrobil to moj tato. potem zeszlam na dol spotkalam mojego przyjaciela i go zaprosilam do domu. siedzielismy u mnie we 3. moj chlopak siedzial plecami do mnie i cos szeptali miedzy soba. potem moj kumpel nagle powiedzial stanowczym glosem ` calowal sie` . ja wstalam i spytalam czyt to prawda a on z lekkiem usmiechem ze tylko takie o bez jezyczka nawet. ja zaczelam krzyczec na caly glos i plakac i glowa walic o sciane . . . . co to moze oznaczac.?
surprise88 Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 hmm jak dla mnie zaangażowałaś się w ten zwiazek na tyle że zaczynasz się obawiać na wyrost co by było gdyby i ten obawy odzwierciedlają się we śnie, moze w ostatnim czasie Twoj chlopak dał Ci jakies drobne powody do zazdrości (oczywiscie nic z tego co we snie ale np. rozmawial z Twoja kolezanka lub cos w tym stylu). aha i tak sobie mysle że jesteś za nim bardzo czego odzwierciedleniem jest Twoja reakcja na to co powiedział Ci kolega ...
Rekomendowane odpowiedzi