Krzysztof Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Prosze o interpretacje koszmarnego snu w ktorym zabilem kota (brazowego, podobnego do kota sasiadow) kot byl tak natarczywy i kiedy wsadzil leb miedzy drzwi, zatrzasnalem je mocno i po prostu urwalem mu glowe...Mieso itp... brrr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
surprise88 Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 skomplikowane ale ja widze to tak, że ktoś być może wtrąca się w Twoje sprawy i masz ochotę tak własnie zrobić jak z tym kotem - zatrzasnąć drzwi, odepchnac a moze i usunąć tę osobe od siebie. a może juz to zrobiłes ? daj znać czy coś się zgadza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Zgadzam się z suprise88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 skomplikowane ale ja widze to tak, że ktoś być może wtrąca się w Twoje sprawy i masz ochotę tak własnie zrobić jak z tym kotem - zatrzasnąć drzwi, odepchnac a moze i usunąć tę osobe od siebie. a może juz to zrobiłes ? daj znać czy coś się zgadza. Tak,zgadza sie... Od paru lat przyklejony jest do mnie wampir energetyczny (ktos sparwdzal juz wahadelkiem) i nijak nie moge sie od tej osoby uwolnic. Dziekuje, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
surprise88 Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 TRzymam kciuki żeby jednak się udało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts