Eerthu Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Witam, w moim śnie widziałem najpierw pokój, a w nim śpiącą w łóżku (moją) matkę, a przed uchylonymi drzwiami balkonowymi (pokój na piętrze) stały dwie wrony. Ja stałem w wejściu do tego pokoju, i poczułem że ptaki mogą być jakimś zagrożeniem, dlatego wygoniłem je na balkon i zamknąłem drzwi, jednak okazało się że jedna z wron włożyła między nie głowę i miała ją przytrzaśniętą - zobaczyłem strzaskany dziób, zapadniętą połowę głowy i brak oka, na dodatek wrona ciągle żyła :| Nadmieniam, nie zrobiłem jej tego specjalnie. Drugi ptak został na balkonie i oba na mnie przez cały czas patrzyły. Matka się przez cały czas nie obudziła, spała dość spokojnie. W następnej części snu, ciągle byłem w domu, ale w moim pokoju, obok tego pierwszego, a w drzwiach stało małe, może półtoraroczne dziecko (nie wiem czy półtoraroczne dziecko umie już samo stać ale to stało). Było ładne, zdrowe i niezwykle wesołe i roześmiane. We śnie jasne dla mnie było że to dziecko z mojej rodziny ale nie do końca wiadomo czyje. proszę o pomoc, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 poltoraroczne dziecko umie stac a nawet chodzic, pierwsze kroki pi razy drzwi dzieci stawiaja w 9miesiacu ja sobie mysle, ze jestes opiekunczy i byc moze cos tam sie wydarzylo, ze gdy przeszedl stress pojawila sie radosc. Ale to tylko ja tak mysle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts