oleksandra Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Witam! W moich snach bardzo często pojawia się pewien motyw: zamieniam się w... tygrysa. Występuje w różnych snach, najczęściej jednak w tych, w których z kimś walczę- także bardzo częstych. Proszę o interpretację- nigdzie nie mogę znależć jego znaczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Czy to moze znaczy, ze zyjesz jak czlowiek a walczysz jak zwierze? Jak sie koncza Twoje walki, wygrywasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 widać Twoja podświadomość stworzyła osobisty symbol różnych zachowań oleksandra możliwe że masz jakieś zachowania jak tygrys? pomyśl co coś ci się podoba a co nie w tym zwierzęciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
oleksandra Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Może powinnam o tym od razu napisać. Gdy z kimś walczę, jestem rycerzem z mieczem i wtedy wygrywam, a gdy wyglądam jak "normalna ja"- uciekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts