Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o informację jak wykonać odpromienniki z surowca ogólnie dostępnego.

Wiem, że często są dostępne w sieci gotowe zestawy za gotówkę.

Proszę o informację czy Kwiaty mogą mieć właściwości neutralizujące. Chodzi mi konkretnie o Żyworódkę pierzastą.

Czy jeśli tak gdzie umieszczać kwiaty.

Napisano (edytowane)

szyszki są na przykłąd spoko, kasztany.

szyszki oczywiście SOSNOWE. :D

Edytowane przez sosnowiczanin
Napisano

Z kasztanami raczej słabo o tej porze roku..:) Ale te szyszki to dało by się zorganizować.

Napisano

w ciężkich przypadkach to sie robi takie prawdziwe odpromiennniki,

krople bogów (nazwijmy je tak na użytek dyskusji) je się robi kilka godzin/dni

ale one mogą np. być latarniami dla dusz zbłakanych i tak dalej.

Napisano

Chodzi mi również o odniesienie się do tej informacji...

Widać tam w reklamie na stronie info o naturalnym odpromienniku :)

Co o tym myślicie ?

Napisano

z tego co słyszałem już wcześniej, żyworódka ma bardzo dobre właściwości leczniczo-zdrowotne.

ale na moment obecny mojej wiedzy, nazywanie jej jakimś szczególnym odpromiennikiem to chwyt marketingowy.

Napisano

jesli chodzi o kwiaty to paprocie i skrzydłokiwat pochałaniają

Napisano

Dobrze wiedzieć, bo z tego co kiedyś badałem wahadełkiem z klucza na nici to w tym mieszkaniu są cieki wodne. Co dziwne bardzo dobrze mi się śpi w tym mieszkaniu nawet kiedy nie czuje się śpiący.

Kiedyś [2 lata temu] badałem swoje zdolności jeśli chodzi o energię i wychodziło mi ponad 100 obrotów wahadełka. Jak myślicie czy ta energia mogła się zachować i jak rozpocząć praca na nowo?

Kiedyś pamiętam miałem w rękach książkę polskiego autorstwa [czarna okładka] która była całkiem fajnym "tutorialem/manualem" do przygody z wahadłem. Nie pamiętam tytułu ani autora ale może ktoś ma jakieś pomysły gdzie szukać info dla chcących wznowić naukę od 0 [oczywiście poza tym forum].

Napisano

Ponad 100 ale nie pamiętam 110,120 czy więcej. Z tego co pamiętam to 100 była liczbą przy której można było powiedzieć że ma się jakieś zdolności. Wiadomo, że wszystko jeśli nie rozwijane i pielęgnowane może po prostu być albo zaginąć. Czy są jakieś e-booki z zagadnieniem wahadła ? Nie chodzi mi o wróżenie ale o prace ze świadkiem i ogólnie energiami.

Czy promieniowanie geopatyczne i cieki mogą mieć wpływ na sytuację materialną rodzinną ? Na zdrowie nigdy nie narzekałem.

• 4 miesiące temu...
Napisano
Proszę o informację jak wykonać odpromienniki z surowca ogólnie dostępnego.

Wiem, że często są dostępne w sieci gotowe zestawy za gotówkę.

Proszę o informację czy Kwiaty mogą mieć właściwości neutralizujące. Chodzi mi konkretnie o Żyworódkę pierzastą.

Czy jeśli tak gdzie umieszczać kwiaty.

Wszystko zależy od tego,w co i komu się wierzy. Nie ma od-promienników.Jeśli występuje promieniowanie żyły wodnej,to tylko należy odsunąć się od tego promieniowania o około 40 cm.To wystarczy.Kto nie umie posługiwać się wahadełkiem,to wystarczy szklanka wody ze sproszkowaną kredą.Ustawiona w miejscu,gdzie występuje promieniowanie,będzie się burzyć i mętnieć. Kwiaty są tylko kwiatami.Zawsze też można wierzyć w coś,co nie istnieje.:icon_biggrin:

Napisano (edytowane)

Witam!

Jednymi z lepszych odpromieników są kamienie tylko należy uważać na ich miejsce pochodzenia (nie zabieramy takich które są naładowane zła energią np; z cmentarzy miejsca bitew itp.) a juz ideałem są krzemienie (położone w dowolnej pozycji sa bardzooooooooooooo silnym odpromiennikiem). Zwyłe kamienie należy kłaść strona spolaryzowana + do góry ( polaryzacje określamy wahadłem). Co do cieków wodnych w mieszkaniu mogłeś za ciek poczytac siatkę geopatyczną, która występuje wszędzie i dopireo jej skrzyżowania są szkodliwe i to w stponiu nie poruwnywalnie mniejszym niż cieki wodne.

Co do odprominików podzielam zdanie Zdisława 44 najlepiej przestawić łóżko dopiero kiedy jest to nie możliwe używać odpromienników.

A jeszcze jedno "kamienne" odpromienniki czasami należy przepłukiwać bierzącą wodą.

A co do kwiatów to poczciwe paprotki sa niezłe.

pozdrawiam:

Sławomir

Edytowane przez Slawomir
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Dla mnie,nie ma żadnej siatki geo! Jedynym odpromiennikiem żył wodnych,jest żywy kot!To jest moim zdaniem,najlepszy przyjaciel.Pies ucieknie z miejsca,w którym ciek wodny promieniuje.Promieniowanie jest tylko w linii pionowej i to do wysokości około 6 metrów, od powierzchni ziemi.Wyżej promieniowanie nie oddziałowuje.Napisałem,że należy się przemieścić z łóżkiem,lub fotelem o około pół metra,od "ściany" promieniowania.Nic innego nie pomoże.Żadne kamienie,czy rośliny.Mogą wyciszyć,ale nie wygasić.Kto jest podatny na odczuwanie zmian promieniowania magnetycznego i energetycznego,ten będzie czuł to promieniowanie,ale nie w obecności żywego kotka.

Napisano

Witam!

Powala mnie twoja Wszechwiedza a raczej Wszechignoracja!

Kot nie neutralizuje cieku wodnego tylko LUBI takie promieniwoanie stąd jego obecność w miejscach promirniwania geopatycznego a co do siatki geopatycznej jednym stwierdzeniem powalasz tysiące lat doświadczeń i teorii radiescezyjo architektonicznych- BRAWO!

Co do wysokości do jakiej odziaływuje ciek - powaliłeś mnie w pierwszej rundzie - czy ta Wszechwiedza to ciebie nie ładuje pod "włos". Co do kota to chyba czarny i w nocy i jak nie mruczy wtedy "nie odziałuje" chyba że na myszy.

Naszczęście 1 września za pasem i mam nadzieje że Wszechwiedzę obowiązek szkolny obejmie!

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

Spokojnie spokojnie:) bez rękoczynów... więcej pozytywnej energii :) a co do energii to idę się doładować zaraz ponieważ jestem żywiołem powietrza a dziś jest nieco wietrznie w centrum polski:)

• 3 miesiące temu...
Napisano

A czy orientuje się ktoś w jakiej cenie są odpromienniki, które montują w ścianach radiesteci?

• 2 miesiące temu...
Napisano
A czy orientuje się ktoś w jakiej cenie są odpromienniki, które montują w ścianach radiesteci?

Takie odpromienniki (ODG, ODT) to koszt około 1000 zł. z tego co wiem, niestety :(

One działają nie tylko na negatywne promieniowanie cieków, ale przede wszystkim na prawoskrętne negatywne pola wirowe - to one wyrządzają najwięcej szkód jeśli chodzi o nasze zdrowie.

Napisano

No właśnie ceny... a nie ma jakiegoś poradnika homemade ? Z tego czyni się wiedzę tajemną.

Napisano
No właśnie ceny... a nie ma jakiegoś poradnika homemade ? Z tego czyni się wiedzę tajemną.

Nikt nie czyni z tego wiedzy tajemnej ! Możesz się kształcić i kupić odpromienniki samemu, potem je odpowiednio dostroić i zainstalować.

NI zrobisz sam takiego odpromiennika nie mając wiedzy !!!! Możesz sobie zrobić tylko krzywdę.

Napisano

Ale jak sądzę zdobycie tej wiedzy też słono kosztuje ;) Kupno to jak sądzę czynność którą z reguły każdy robi samodzielnie :) a i w ten sposób nie są one tanie.

Wiedza powinna być ogólnie dostępna :)

Napisano
Ale jak sądzę zdobycie tej wiedzy też słono kosztuje ;) Kupno to jak sądzę czynność którą z reguły każdy robi samodzielnie :) a i w ten sposób nie są one tanie.

Wiedza powinna być ogólnie dostępna :)

Wiedza jest ogólnie dostępna wystarczy poszukać profesjonalnych książek, nie wiem co to znaczy "słono kosztuje".

Nie ma nic za darmo ! Chyba że otrzymasz przekazy mentalne czego ci życzę :), chociaż ii wtedy musi nastąpić wymiana.

Jesli jesteś z Warszawy i interesuje cie zdobywanie wiedzy to zgłoś się do Stowarzyszenia Rzeczoznawców Radiestezji.

Napisano

wynajęłam teraz mieszkanie,ale miałam straszny koszmar,i znajome,które siedzą w ezoteryce uważają,że to wina cieków wodnych,wcześniej napisaliście,ze można użyć szyszek sosnowych,we śnie odczuwam różne istoty itp.i chciałabym,żeby mi się tam dobrze mieszkało,co jeszcze poradzicie?

Napisano

napisz adres posprawdzam i wtedy pomyślimy no jestes wrazliwa na nie.

Napisano
napisz adres posprawdzam i wtedy pomyślimy no jestes wrazliwa na nie.

jaki adres? :)

Napisano

oczywiscie ze Twoj gdzie mieszkasz ,chce miec pewnosc w diagnozie, na priva

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witam nie wiem gdzie wrzucic to pytanie moze ktos pooze mi je przeniesc a m.in jak sie naswietla chory organ np. moje gardlo wahadelkiem IZIS czyli jak trzymac ,gdzie trzymac lub nad czym czy przykladac do gardla czy z oddali i co powinno sie mowic w takim wypadku....moze glupie pytanie dla niektorych byc ale po prostu chce sie naswietlac bo cuje taka potrzebe....Bardzo prosze o odpowiedz....

dziekuje i pozdrawiam...

Napisano

wahadło nie ma możliwości naświetlania. możesz nim oczyścić chory organ ale tylko energetycznie,lub dostarczyć energie.Za gardło odpowiada 5czakra ja oczyściłbym najpierw 5 czakrę sprawdził czy nie mam braków kolorów jeżeli tak uzupełniłbym.Zainteresuj sie tez zanieczyszczeniami 3czakry partnerskiej dla 5.

Napisano

Leszek Matela w swojej ksiazce pisal ze naswietla sie i dlatego nie za bardzo zalapalam o co chodzi....pewnie chodzi o oczyszczanie jak napisales....a jak sie oczyszcza ten chory organ? a z kolorami jeszcze nie pracowalam wiec nie za bardzo wiem jak sie to robi....ale fajne nformacje dziekuje...

Napisano

ja imię życzę sobie oczyścić [chory organ] i wahadło powinno przyjąć ruch wirowy w lewo czekasz az stanie i jest

Napisano

a czemu w lewo a nie w prawo??? ale zadaje pytania co? ale kto pyta nie błądzi...i to wszystko?...

Napisano

ruch w lewo oczyszcza ruch w prawo energetyzuje można powtarzać wielokrotnie az do momentu ze wahadło nie będzie chciało wirować nie zapomnij oczyścić wahadła co jakiś czas np 1 w tygodniu albo po większej pracy