prestidigator Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Może wiecie jak pozyskać przychylność numerologicznej siódemki? (ja jestem 33) Cytuj
czarodziejka9 Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 Może wiecie jak pozyskać przychylność numerologicznej siódemki? (ja jestem 33) A co to znaczy jestem 33?nie ma czegos takiego jak 33 ,7 itd. To tylko jedna z wibracji zapewnie mowisz o drodze zycia .Tyle tylko ,ze nasze wibracje to nie tylko DŻ to tylko czasteczka naszej energetyki ,wiec pisanie jestem 33 czy jestem 7 nic nie wnosi i o niczym nie swiadczy.POdaje sie cala date urodzin,a to i tak nie jest pelnia bo do pelnego portretu i poznania wszystkich wibracji potrzebne sa imiona i nazwiska . No ale tu na forum nie robi sie pelnych analiz tylko czaseczkowe ,wiec podaje sie daty urodzin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi