prestidigator Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Może wiecie jak pozyskać przychylność numerologicznej siódemki? (ja jestem 33) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarodziejka9 Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Może wiecie jak pozyskać przychylność numerologicznej siódemki? (ja jestem 33) A co to znaczy jestem 33?nie ma czegos takiego jak 33 ,7 itd. To tylko jedna z wibracji zapewnie mowisz o drodze zycia .Tyle tylko ,ze nasze wibracje to nie tylko DŻ to tylko czasteczka naszej energetyki ,wiec pisanie jestem 33 czy jestem 7 nic nie wnosi i o niczym nie swiadczy.POdaje sie cala date urodzin,a to i tak nie jest pelnia bo do pelnego portretu i poznania wszystkich wibracji potrzebne sa imiona i nazwiska . No ale tu na forum nie robi sie pelnych analiz tylko czaseczkowe ,wiec podaje sie daty urodzin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts