Wasabi Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 (edited) miejsce: prawdopodobnie, gdzies w domu (tak sie czulem przynajmniej); osoby: brak; uczucia: bylem ciekawy caly czas...; czas i przestrzen: jak juz czas to pewnie przyszly, ale daleko przyszly; wiek: 24 lata; Opis: Pisze poniewaz nigdy nie snilo mi sie ze ogladam program telewizyjny i to byl dziwny sen. Wiec nie wiedzialem gdzie jestem tylko ze ogladam jakis program w telewizji w konwncji reportazu w dodatku takiego amerykanskiego albo z tvn. Pokazywali ludzi z gory na dol tak pod katem jakos i pokazali dwoch. Zaraz prowadzacy powiedzial kosciotrup jak o atrakcji programu (wczesniej pokazywane osoby byly w miare normalne), pokazali to cos, siedzialo to w wannie twarz mialo normalna jak kazdy czlowiek(nie przyjrzalem sie jej). To byl czlowiek siedzacy do polowy w wannie tylko jakby obdarty ze skóry tak ze bylo idac wszystkie kosci ktore wystawaly ruszal sie normalnie byl calkowicie spokojny tylko bylo widac kosci i miesnie. A potem sie obudzilem. Prosze o interpretacje bo nie wiem co mam myslec. Edited March 28, 2010 by Wasabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendy Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Wasabi, gdzie interpunkcja, nie wiadomo o co chodzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts