Wasabi Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 (edytowane) miejsce: prawdopodobnie, gdzies w domu (tak sie czulem przynajmniej); osoby: brak; uczucia: bylem ciekawy caly czas...; czas i przestrzen: jak juz czas to pewnie przyszly, ale daleko przyszly; wiek: 24 lata; Opis: Pisze poniewaz nigdy nie snilo mi sie ze ogladam program telewizyjny i to byl dziwny sen. Wiec nie wiedzialem gdzie jestem tylko ze ogladam jakis program w telewizji w konwncji reportazu w dodatku takiego amerykanskiego albo z tvn. Pokazywali ludzi z gory na dol tak pod katem jakos i pokazali dwoch. Zaraz prowadzacy powiedzial kosciotrup jak o atrakcji programu (wczesniej pokazywane osoby byly w miare normalne), pokazali to cos, siedzialo to w wannie twarz mialo normalna jak kazdy czlowiek(nie przyjrzalem sie jej). To byl czlowiek siedzacy do polowy w wannie tylko jakby obdarty ze skóry tak ze bylo idac wszystkie kosci ktore wystawaly ruszal sie normalnie byl calkowicie spokojny tylko bylo widac kosci i miesnie. A potem sie obudzilem. Prosze o interpretacje bo nie wiem co mam myslec. Edytowane 28 Marca 2010 przez Wasabi
wendy Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Wasabi, gdzie interpunkcja, nie wiadomo o co chodzi...
Rekomendowane odpowiedzi