Kersh Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Otóż, miałam dzis sen.. poszłam pod las niedaleko mego domu, ( raczej bylo to gdzies w lesie) potem weszliśmy do takiej brzydkiej chatki, mrocznej, można by rzec ze strasznej. Było tam wiecej osób, przeważnie młodzi, rówieśnicy, była tam nawet i moja koleżanka z jakimis 2ma chlopakami i jeden ten lepszy był jej a drugi był jakiś dziwny i tak jak by wyśmiewała że ten miałby byc mój, oczywiscie nie byl ale tak "żartowała". Potem znalazłam w tej chatce małą trumienke tak jak by dla jakiegos noworodka czy małego dziecka, płótno które się w niej znajdowało było lekko poplamione krwią. Zwołałam tam wszytskich i pokazałam im ową trumienke, wszyscy raczej sie bali ale nagle jedna dziewczyna weszła do tej trumny za nią druga i zaczeły się całować!! Były raczej nagie, jedna z nich przypominala mi moja inna kolezanke... Jak myslicie? co może oznaczać ten sen??
Gość winteer Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Kersh Ja się dopytam - jak wyglądaja Twoje relacje ze znajomymi, zwłaszcza z tymi koleżankami? czy mogło dojść do jakiegos konfliktu miedzy Wami, np. o chłopaka? Co do trumny - możliwe, że coś mogło odejść do przeszłości, coś co mogło być przykre, może jakaś fajnie zapowiadająca się znajomość skończyła się "gradobiciem".
Rekomendowane odpowiedzi