GaGa18 Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 od jakiegos czasu spotykam sie z pewnym chlopakiem na stopie kolezenskiej, niedawno powiedzial mi ze cos do mnie czuje. dzis cos mi sie snilo i nie wiem jak to zinterpretowac.snilo mi sie ze spotkalam sie z tym chlopakiem na spacerze i ze był jakis taki inny niz zwykle, szlismy sobie a on mowi ze sie zimno zrobilo to ja mowie ze trzeba bylo sie cieplej ubrac chociaz w sumie jest lato i 30 stopni to mu nie powinno byc zimno a on ze miedzy nami jakos tak zimno chcialam go zlapac za reke ale on mowil ze nie chce za reke bo to dziecinne i mnie objal i powiedzial ze lubi moj usmiech, pożniej pocałował. dodam jeszcze ze fktycznie nasze stosunki sie ostatnio troche schlodzily co wiec moze oznaczac ten sen? prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Myślę, że ten sen jest odzwierciedleniem tego co aktualnie dzieje się w Twoim życiu. W tym śnie w bardzo mądry sposób ukazane jest to, że Wasze relacje w rzeczywistości się ochłodziły, jak też to co podświadomie pragniesz by Was łączyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGa18 Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 a myslisz ze ten sen moze rowniez oznaczac to ze jednak cos moze nas laczyc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Napiszę tak; głównie sny pokazują nam to co przeżywamy, o czym marzymy, czego pragniemy lub coś co nas gnębi. Dla mnie osobiście, tak jak już napisałam jest on tylko odbiciem Twojej rzeczywistości i marzeń. Co do tego czy coś Was może łączyć to nie opierałabym się jednak na treści tego snu lecz bardziej zmierzałabym do szczerej rozmowy z tym chłopakiem która może wiele Ci wyjaśnić i rozwiać Twoje wszelkie wątpliowści. Życzę powodzenia i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaGa18 Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 dziekuje i trzymaj za mnie kciuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts