monika9900 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 snilo mi sie ze na drzewie kasztanowca rosly jajka,chcialam je pozbierac do domu,ale moj tata mi powiedzial ze ich sie nie je bo to sa kacze jaja!prosze o interpretacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 (edited) A napisz coś więcej, może uczucia jakieś? byłaś zaskoczona, czy nie itp.?opisz jakie było to drzewo, duże małe normalne? Zielone bez liści itp. Edited March 29, 2010 by mefisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
astroa Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 sieta ida,moze to dlatego sen taki;) a tak poza tym to jajka sa zarodkiem zycia, czyms nowym.czy twoj tata np nie zniecheca cie w jakims przedsiewzieciu.lub moze probuje uswiadomictobie ze rzeczy niesa takie jaksietobie wydaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
monika9900 Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 drzewo bylo wysokie i zielone,ale nie zwracalam na to uwagi......uczucia? nie mialam chyba zadnych moze troszke bylam zdziwiona ze tata nie pozwala mi ich zrywac!tata raczej nie probuje mi niczego uswiadomic...tak mi sie wydaje i sam zreszta mowi ze nie chce mi nic powiedziec,aani uswiadomic...hmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Tata to Twój zdrowy rozsądek, który podpowiada Ci by nie wyciągać ręki po coś, co wydaje się być niezwykłe, bo możesz się rozczarować. Te jajka na kasztanowcu kojarzą mi się z gruszkami na wierzbie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts