emma_r Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Mój sen-jestem w domu (nie swoim ale takjakby mój) i w pokoju lezy stos farb różnokolorowych do włosów równo poukladanych w pudełkach,ten stos liczy pół pokoju,stoje obok mojego niby domu i w pewnej chwili podbiega mloda dziewczyna i sie pyta czy może urfarbowac sobie wlosy a ja jej na to,że poczekaj zaraz ci przyniosę i biegne po tą farbę w pewnej chwili sobie przypominająć,że nie mozna ich brać,o sa niby moje ale ja nawet ich nie biorę ,na tym sen sie konczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Odpowiedzi biorę z innych tłumaczeń o włosach. włosy są symbolem sił witalnych Są też wzmianki o kobiecości. Być może nie sięgasz po to co masz w zasięgu ręki, ale też nie dzielisz się tym z innymi. Kobiecość- być może masz coś czego chcą młode dziewczyny, a Ty z tego nie korzystasz ani nie potrafisz pomóc innym Ale nie wiem do końca Link to comment Share on other sites More sharing options...
emma_r Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Hmm,chyba to nie o to chodzi,nie mam nic czym bym sie m9ogla podzielic:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Dom, niby Twój, ale nie Twój świadczyć może o tym, że sama czujesz się w obecnej sytuacji nie do końca sobą. Farba do włosów to symbol zmian, w Twoim przypadku może potrzeba zmian, jednak coś sprawia, że nie chcesz/ nie możesz wykorzystać nadarzających się okazji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts