lukasz_k Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Witam , Śniło mi się, żę jechałem rowerem w burze i uniknąłem zderzenia z samochodem, a więc pewnej śmierci. Co to może oznaczać ?? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Przechodzisz teraz jakiś burzliwy okres? Wygląda na to, że wiele wysiłku wkładasz w drogę do celu, a cały proces dążenia do niego o mały włos nie został zahamowany. Może obawiasz się czegoś takiego - że znienacka coś się posypie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendy Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 A może na horyzoncie pojawia się inny cel tak trochę "na siłę" a Ty się przed nim wzbraniasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz_k Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Na pewno obawiam się tego, że coś się posypie, chyba jak każdy. Wendy: Ciekawa interpretacja:) Możesz mi napisać jak ją wywnioskowałaś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendy Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Śmierć to przemiana, czasem bolesna, czasem niespodziewana, ale zawsze radykalna. Droga - pociąg, autobus itp. w ruchu - to w uproszczeniu nasze życie. Ty nie zginąłeś we śnie i poza tym była burza. To odbieram jako opór przeciwko zmianom. Co znaczy, że nie uważam, że Sephira nie ma racji. Jednak czuję, że może nadejść moment kiedy trzeba będzie zweryfikować swoje cele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 No w zasadzie to ma sens!!: A może na horyzoncie pojawia się inny cel tak trochę "na siłę" a Ty się przed nim wzbraniasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts