Skocz do zawartości

(:

ravissant

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kurcze , co noc mam jakieś dziwne sny . Wczoraj śniło mi się że jestem w ciąży na własnym weselu, objadam się i tańczę z bratem.:icon_wink: A znowuż dziś śniło mi się jak opiekowałam się własnym dzieckiem . Co to może oznaczać (: proszę o pomoc ^^

Gość winteer
Napisano

Najpierw musiałabyś dokładniej opisać sny - łącznie ze wszystkimi szczegółami, tym jakie miałaś odczucia oraz w skrócie jak przedstawia się Twoj sytuacja życiowa

Napisano

Ostatnimi czasy nie układało mi się prywatnie . Kilka razy zawiodłam się na płci przeciwnej .;/ Jestem młoda , nie lubię gdy ktoś robi nadzieje na coś lepszeego , później się wycofuje i jestem w gorszym bagnie .

Podczas mojego ``sennego`` wesela byłam ubrana w białą suknie, mój brat poprosił mnie do tańca co było dla mnie wielkim szokiem bo w życiu prywatnym on nie tańczy wgl . Jak z nim tańczyłam to się przewróciłam lekko na ziemię , po czym wstałam i poszłam do kuchni i objadałam się ciastami i tortem mówiąc sobie,że dziecko musi dużo jeść . Na tym skończył się mój sen , lecz po tym śniło mi się że szłam przez las do domu ( moje prawdziwe położenie ) i szedł za mną mój pijany dziadek ;/ i zaczełam z nim rozmawiac a on zaczął mnie szarpać , wystraszyłam sie i uciekłam . Na prawdę bałam się że może mi coś zrobić , wyrywałam się mu . Wczoraj natomiast śniło mi się że się opiekuję własnym dzieskiem , troszczyłam się o nie ;D śpiewałam mu , w śnie wystąpił także mój znajomy który również mu śpiewał , wyglądało na to że to również jego dziecko . We śnie bawiłam się z maleństweem i pamiętam jeszcze że kładłam go do łóżeczka , nachyliłam się i go pocałowałam w czułko i sen się skończył . Moje sny są strasznie dziwne . Niektóre symbole mi się sprawdzały prywatnie .

Gość winteer
Napisano

To by tłumaczyło dlaczego na weselu byłas sama (zamiast narzeczonego tańczyłas z bratem) - myślę tez że brat nie tyle może dawać Ci oparcie w trudnych chwilach, co jest też dla Ciebie wzorem meżczyzny wogóle, skory do poświeceń (nawet jak nie tańczy, to dla Ciebie jest w stanie wiele zrobić).

Upadek może oznaczać popełnienie jakiegoś błędu lub nietaktu - możliwe że masz wyrzuty sumienie (dziewczyny czasem objadają sie słodyczami w obliczu niepowodzeń, zwłaszcza uczuciowych).

Za to ciąża, to jakby przygotowanie się do zmian życiowych - ze snu wynika że raczej pozytywnych (czule opiekujesz sie dzieckiem, może to byc nawet nowy partner - możliwe że już się cos święci albo cos takiego możesz już przeczuwać (w ostateczności ten fragment pokazuje Twoje pragnienie do poświęcania sie dla kogoś drugiego.

Napisano

Dziękuję bardzo za pomoc ;D Może i uważam brata za wzór tyle że teraz nie mam aż tyle z nim wspólnego , czasaami rozmawiamy i żartujemy , ale ogólnie mu się nie zwierzam z niczego bo nie mam do tego przekonania . Może jest miedzy nami ta więź której nie widać ;d tylko się ją czuje ;)

Napisano

Witam ponownie ;D i znowu miałam sen . Nie mam pojęcia co on może symbolizować . Otóż byłam w szkole pewnego dnia i dowiedziałam się że moja cała klasa ma się przebrać w jakieś ciuchy i mamy wystąpić na pokazie mody przed naszą szkołą . Ja ubrałam się seksownie , strój mój przypominał bieliznę . Składał się z mini i pończoch , gorsetu , kapelusza i wysokich szpilek . Poszłam na salę do szkoły gdzie miał się odbyć ten ''pokaz'' i okazało się że czegoś zapomniałam . Wracałam się do domu , gdzie dom od szkoły znajduje się jakieś 14-16 km .Gdy już wychodziłam z domu z tatą i młodszym bratem to miałam lęk że się spóźnię i nie wyjdę na ''wybieg'' . Zaczęłam krzyczeć na mojego młodszego brata że ma się ruszyć bo nie chciał iść . Byłam strasznie zdenerwowana ;/ Co może oznaczać taki sen ? Nie wiem jak się skończył , czy dotarłam czy nie bo właśnie do pokoju wtargnął mój młodszy brat .;/

proszę o pomoc ; ))

Napisano

kolejny sen ;/ ale miły i może być powiązany z tym powyższym . Otóż śniło mi się że uczestniczyłam w zawodach kajakarskich , ale to odbywały się pomiędzy mna a koleżankami . Odbywały się na rzecze strasznie brudnej i z mułem na dnie . Wygrałam ten wyścig , było bardzo ciężko , czułam się zmęczona ale i szczęśliwa . W powyższym snie było o tym że bałam się ze nie zdąże na ten pokaz teraz śnila mi się wygrana , może co toś znaczyć ? jest jakies powiązanie ? Pozdrawiam ; ))