Skocz do zawartości

Byly chłopak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,wciaz sni mi sie moj byly chlopak,choc nie jestesmy ze soba od ponad 3lat mam sny w ktorych on wyznaje mi milosc,mowi ze nie moze zapomniec itp. a ja choc wiem ze nie powinnam spotykam sie z nim w tajemnicy przed moim owczesnym chlopakiem z ktorym jestem od rozstania sie z tym ze snu. Tego rodzaju sny mam od 3 lat tyle ze w roznych sceneriach i innych sytuacjach.

Napisano

Wygląda mi na to, że jego osoba nadal zaprząta czymś Twoją podświadomość (a może nawet umysł).

Czujesz coś jeszcze do tego chłopaka ?

Nie tęsknisz za nim?

Nie brakuje Ci go ?

Gość winteer
Napisano

W jaki sposób się rozstaliście?

Może poprostu nie zamknęłaś tamtego etapu życia, nie wszystko zostało wyjaśnione do końca?

Napisano

Wlasnie chodzi o to ze tak,ja pogodzilam sie z tym ale wiem ze on nie.Dlatego tez nie wiem czemu ciagle mi sie sni.

Gość winteer
Napisano

Po mojemu coś musi być na rzeczy skoro Ci się śni - myślę że nadal o nim pamietasz, siedzi w Twojej głowe, być może wystąpiło jakieś zdażenie (analogicznie podobne do tego jakie miałaś z jego udziałem), które spowodowało przywołanie go z pamięci.

Było cos takiego?

Napisano

Nie nie bylo,nie widujemy sie bo on mieszka w innej miejscowosci wiec tak na prawde nic mnie z nim nie laczy. No trudno najwidoczniej cos w mojej podswiadomosci sprawia ze sni mi sie co jakis czas.

Gość winteer
Napisano

Nie mówiłam przecież że z nim, nie musiałaś się z nim spotkać nawet, ale takie zdarzenie, które było podobne do wcześniejszego.

Np., może to być nawet piosenka, którą kiedyś słyszałaś kiedy byliście razem, mogłas ją usłyszeć niedawno i to mogło przywołać wspomnienia.

A dużo było tych snów od Waszego rozstania?

Napisano

oj bylo bylo,snia mi sie raz w miesiacu ewentualnie raz na 2 miesiace. DLatego myslalam ze moze to cos po prostu oznacza ale chyba nie:)

Gość winteer
Napisano

Też tak sądzę, z resztą 2 na miesiąc to jeszcze nie musi świadczyć o tęsknocie do niego

Napisano

Marina20 spotkaj się z Nim i porozmawiaj, powiedz że Twoje serce jest czyste i wybaczyłaś mu. Bądź szczera i szczerze powiedz co jest na Twoim sercu. Otwórz się i "wyrzuć wszystko" w spokoju i empatii. Po prostu "podsumuj tabelkę" która już się nie zmieni bowiem jest przeszłością. On może po prostu żałować swojego zachowania i winić się za to co zrobił (wtedy po rozmowie tej oczyścisz Go niejako i sny odejdą) lub mimo Jego bólu może być też Piękna Miłość między Wami która już przeszła zakamarki ciemności i poprzez wybaczenie wzajemne i wspólne postanowienie pracy nad samymi sobą (Ty nad sobą, On nad sobą) możecie się wspierać w dążeniu do Miłości Bezwzględnej :ok_na:

Powodzenia!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...