ania019 Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Witam , mam prośbę , o interpretacje snu... chodzi o to że śniło mi sie że byłam ze swoim chłopakiem gdzie u jego znajomych i miałam na nogach klapki na dość wysokich szpilkach , ale były bardzo ładne , kolorowe , no i w pewnym monecie zauważyłam ze te szpilki mi si wygięły w druga stronę , ale co dziwne mogłam na nich normalnie chodzić.... tyle ze były wygięte , no i ścigałam te buty i przesunęłam ta szpilkę tak jak powinna być... no ale one juz obie latały, i nie chciały trzymać siw na miejscu , no to zaczęłam sie śmiać , i powiedziałam do swojego że będę chodzić na boso , bo mi sie szpilki połamały. Proszę was o interpretacje , bo b. mi na tym zależy, nei wiem co to może oznaczać , a boje sie żeby nie było związane z moim partnerem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Czasem obówie może wiele mówić o sposobie postępowania w drodze do okreslonego celu - w tym wypadku, jakaś metoda mogła okazac się niewystarczająca, więc ostatecznie zmieniłaś na inną, wygodniejszą dla Ciebie (poszłaś boso) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts