Skocz do zawartości

interpretacja snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sniło mi się, że odwiedziła mnie siostra byłego faceta, który nie jest mi obojętny i niedługo się żeni. przyniosła mi kota, którego czesałam i usuwałam martwą sierść, w następnej części moja matka kupowała mi szafei wiele innych rzeczy, prosze wytłumaczcie co to oznacza

Napisano

asik555, zapowiedź nowego życia, odcięcia się od starych marzeń, pozbycie się złudzeń. Bezbolesne przejście z jednego etapu życia w drugi.... Nie zauważysz momentu, w którym to, na czym Ci tak zależało zniknie w tłumie nowych wydarzeń. Ogólnie dobry sen, w końcu skupisz się na rzeczach ważnych, przestaniesz żyć przeszłością i pogodzisz się z nią.

Pozdrowienia. Ag.

Napisano

Usuwanie martwej części futra kota- zakończenie jakiegoś etapu życia, zdawanie sobie z tego sprawy, że coś się kończy

Napisano

:evil: Usuwanie martwej części futra kota- zakończenie jakiegoś etapu życia, zdawanie sobie z tego sprawy, że coś się kończy

Napisano

patusia15x, nie rozumiem?? Napisz proszę co mial znaczyć powtórzony post... w przeciwnym razie zostanie on usunięty.

Pozdrowienia. Ag.

Napisano
patusia15x, nie rozumiem?? Napisz proszę co mial znaczyć powtórzony post... w przeciwnym razie zostanie on usunięty.

Pozdrowienia. Ag.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...