oneday Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Proszę o pomoc w interpretacji snu: śniło mi się, że jestem w Ziemi Świętej, stoję spoglądając w kierunku bazyliki.Patrzę prosto na złotą kopułę i ruszam prosto do tego miejsca.Mijam różne miejsca i ludzi kierując się prosto do kościoła. Docieram do miejsca gdzie są filary:grube,brązowe z porcelanową mozaiką.Chce ich dotknąć ale moje ręce tylko się przybliżają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 oneday Czy jesteś osobą wierzącą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneday Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Trudno jest mi się określić.Często czuję że jest jakaś moc która opiekuje się mną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Pomyślałam, że sen może mówić o Twoim wnętrzu, wartościach - kierowanie się nimi w życiu. Kopuła i filary stanowią całość, przyczym jedno jest centrum a drugie to to wszystko to dodatek spełniający funkcję wspierającą (w architekturze podtrzymuja kopułę przed zawaleniem) - są mocne, jakby stanowiły podstawę. Całość snu podpowiada, że możesz zbliżać się do ideału, coć nie wszystko możesz zrozumieć lub zdziałać (ręce) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneday Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Nie bardzo rozumiem tego 'Całość snu podpowiada, że możesz zbliżać się do ideału, coć nie wszystko możesz zrozumieć lub zdziałać (ręce) ' jak mam więc postępować czym się kierować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Chodziło mi o wysze ideały, ja Ci nie powiem co masz robić... poprostu zastanów się jakim chcesz być człowiekiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneday Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 Dziękuję bardzo .Pozdrawiam i życzę wesołych świąt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts